top of page

Ismerj meg minket

portré fotózás

Mi vagyunk a portréfotósok csapata 🙌 📸

A Princeton Egyetem 2014-ben publikált kutatása szerint, még a személyes találkozásnál is rövidebb idő (40 ezredmásodperc) alatt alkotunk véleményt valakiről, egy-egy fotó alapján.

 

Sikeres életünkhöz elengedhetetlen tehát, hogy tudatosak legyünk a rólunk közölt képek terén is. Csapatunk pontosan ebben lesz segítségedre, ugyan is olyan portrékat készítünk rólad, amikkel a legjobb első benyomást érheted el.

CSAPATUNK
őzse attila
Attila

Attila a Portréfotósok alapító tulajdonosa és vezető fotográfusa. 

10 éves tapasztalattal rendelkezik a fotózás területén, olyan nemzetközi cégeknek dolgozik mint a Marriott szállodalánc, az Erste Bank, vagy a BNP Paribas.

www.ozseattila.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Alapító-tulajdonos / vezető-fotográfus

Copy of fulop_daniel.jpg

Dani

Portréfotós / retusőr

Dani tehetséges portréfotós, és az utómunkában is világbajnok. Retusálási képességeit már több mint 10 éve napról-napra fejleszti, valamint a portrézásban is egyre jártasabb.

146242415_2826280880988127_6346389316796

Fanni

Vezető-sminkes

Fannival már a Portréfotósok indulása óta dolgozunk együtt. Ő viszi a fotózások smink / haj részét, gondoskodik róla, hogy minél kevesebb dolgunk legyen a retusálásnál. 😁

Számos nagy produkcióban dolgozott / dolgozik a mai napig (Glamour, kereskedelmi tévék műsorai), több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezik a szakmában.

Sietsz? Akkor nézd meg ezt a videót, ahol Attila 2 percben elmondja, miért válassz minket

Visszajelzéseink

VISSZAJELZÉSEINK

A fotós szakma jelentősen hígul fel napjainkban, ezért fontosnak tartjuk a visszajelzéseket és a transzparenciát. Egyre nehezebbé válik jó szakembert találni, ezért igyekszünk megkönnyíteni a dolgotokat. Igyekszünk a legtöbb ügyfelünktől részletes értékelést kérni, amiket itt, cenzúra és válogatás nélkül megtekinthettek.

Meggyőztünk?
bottom of page