Ismerj meg minket
portré fotózás

Mi vagyunk a portréfotósok csapata 🙌 📸

A Princeton Egyetem 2014-ben publikált kutatása szerint, még a személyes találkozásnál is rövidebb idő (40 ezredmásodperc) alatt alkotunk véleményt valakiről, egy-egy fotó alapján.

 

Sikeres életünkhöz elengedhetetlen tehát, hogy tudatosak legyünk a rólunk közölt képek terén is. Csapatunk pontosan ebben lesz segítségedre, ugyan is olyan portrékat készítünk rólad, amikkel a legjobb első benyomást érheted el.

Sietsz? Akkor nézd meg ezt a videót, ahol Attila 2 percben elmondja, miért válassz minket

CSAPATUNK
őzse attila
Attila
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Attila a Portréfotósok alapító tulajdonosa és vezető fotográfusa. 

10 éves tapasztalattal rendelkezik a fotózás területén, olyan nemzetközi cégeknek dolgozik mint a Marriott szállodalánc, az Erste Bank, vagy a BNP Paribas.

www.ozseattila.com

sánta gréta
Gréti

Gréti egy tehetséges kismamafotós, és egy Photoshop mágus. Retusálási képességeit már több mint 5 éve napról napra fejleszti, valamint a fotózásban is meglehetősen jártas.

VISSZAJELZÉSEINK

A fotós szakma jelentősen hígul fel napjainkban, ezért fontosnak tartjuk a visszajelzéseket és a transzparenciát. Egyre nehezebbé válik jó szakembert találni, ezért igyekszünk megkönnyíteni a dolgotokat. Igyekszünk a legtöbb ügyfelünktől részletes értékelést kérni, amiket itt, cenzúra és válogatás nélkül megtekinthettek.