top of page
  • Szerző képeAttila

Már ismerősöket is meg tudunk hívni a Tinderre

Frissítve: 2023. okt. 27.

A Tinder, a népszerű társkereső alkalmazás, új lehetőséget nyit meg a felhasználók számára, amely a társkeresést csapatsporttá varázsolja. Mostantól a felhasználók olyan embereket is meghívhatnak a platformra, akiknek esetleg nincs Tinder-profiljuk, és képesek lesznek potenciális társakat ajánlani egymásnak a társkereső alkalmazáson belül.


A Tinder legújabb funkciója, amit Matchmaker névvel emlegetnek, lehetővé teszi a Tinderezőknek, hogy akár 15 ismerősüket meghívják a platformra, hogy közvetlenül a társkereső alkalmazáson belül ajánljanak potenciális partnereket nekik - ahogy a The Verge cikke is beszámol róla.


Jelenleg a Matchmaker funkció elérhető 15 országban, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát, Kanadát, Franciaországot és Németországot is. A globális bevezetés, illetve a magyarországi debütálás a következő hónapokban várható.


A Matchmaker funkciót a felhasználók a Tinder-profiljukról közvetlenül, vagy az alkalmazás beállításaiból étik majd el. Ezzel létrehoznak egy linket, amit akár 15 baráttal vagy családtaggal oszthatnak meg. Azután a meghívottaknak 24 óra áll rendelkezésükre arra, hogy partnereket ajánljanak.


A "matchmakerek" által kedvelt profilok ajánlásként kiemelkednek, de a végső döntést természetesen a Tinder-felhasználók hozzák meg, akik meghívták őket.


A Tinder ezzel a lépéssel azon van, hogy egyszerűsítse a párkeresést. Egy tanulmány szerint a fiatal egyedülállók több mint 75 százaléka havonta többször is konzultál barátaival a randizási szokásairól, és az új funkció segíthet megkönnyíteni a társkeresési folyamatot.

bottom of page