top of page
  • Szerző képeAnita

5 kreatív férfi Tinder profil, amiket a nők egyből jobbra húznak

Frissítve: ápr. 19.

Az online társkeresés nagyon egyszerűnek tűnik, aztán amikor regisztrálsz, rá kell döbbenned, hogy valójában egyáltalán nem az. Főleg férfiként: köztudott tény, hogy a Tinderen mintegy 70% a férfiak aránya, így óriási a verseny a nőkért. Nem könnyű ebben a mezőnyben felhívni magadra a figyelmet, de nem is lehetetlen, csak egy kis kreativitásra van hozzá szükséged!


A Tinderen a képek döntenek?


Tudjuk, a legtöbben azt vallják, hogy teljesen mindegy, mit csinálsz, úgyis a fotód alapján fog eldőlni, hogy merre húznak. Ez egyébként részben igaz, legalábbis egy elég erős szelektálás történik a profilkép alapján, de nem úgy, ahogy a legtöbben gondolják.


Nem kell ugyanis, hogy egy alsóneműmodell kinézetű pasi nézzen vissza a nőkre a képről – ezek egyébként általában kifejezetten gyanúsak, a legtöbben kamuprofilt sejtenek mögöttük, és éppen ezért kukázzák. A lényeg, hogy egy jó minőségű fotód legyen, ami a valóságot mutatja meg, de persze előnyös oldalról. Ebben egy jó fotós (akár mi 😊) tud segíteni. Érdemes erre áldozni egy picit, mert nagyon sokat dob az esélyeiden a Tinderen!


… és itt jönnek képbe a Tinder bio-k (a profilod bemutatkozása)


A helyzet az, hogy még egy világbajnok fotóval is kieshetsz, ha a bemutatkozásod béna, vagy ami rosszabb, semmilyen. Ha a csaj azt látja, hogy te már abba se nagyon teszel energiát, hogy a társkeresőn meggyőző legyél, akkor szerinted mit fog gondolni a hozzáállásodról? Igen, valószínűleg azt, hogy majd a kapcsolatban sem teszed oda magad, úgyhogy már húz is balra.


Szóval a bio-t (a profilod leírását) tessék komolyan venni, normálisan kitölteni, és ez lehetőleg ne címszavas felsorolásokat jelentsen arról, hogy a kedvenc kajád a pizza, a hobbid az Xbox stb. Ebből ugyanis egy rém unalmas alak képe rajzolódik ki, aki többnyire otthon punnyad, eszik, illetve játszik – rendkívül vonzó (nem).


Korábban már adtunk pár tippet arra vonatkozóan, hogy miket érdemes írni a bio-dba, ezeket megtalálod itt és itt.


Hogy könnyítsük egy kicsit a dolgod, összeszedtünk néhány jó példát arra, hogy milyen egy vicces, kreatív, figyelemfelkeltő bio. Ahogy látni fogod, nem kell regényt írni: olykor elég pár sor ahhoz, hogy megnevettesd a csajt, és igazából ennyi legtöbbször pont elég egy alap szimpátiához.


Itt az 5 kedvenc Tinder profil, amikből Te is ihletet meríthetsz:


1.




Vagyis: „Hallom, szereted a rosszfiúkat. Én mindenben rossz vagyok.”


Tökéletes megoldás arra, ha egyébként semmi izgivel vagy kiemelkedővel nem tudod megtölteni a bio-t. Csinálj poént belőle! A nő, aki nézi a profilodat, semmit nem tudott meg rólad igazából (nyilván lehetetlen, hogy tényleg mindenben béna legyél, úgyhogy ezt ne tekintsük információnak), viszont már sikerült megnevettetni. Az tehát kiderült, hogy van humorod, és ettől máris szimpi lehetsz, ami simán elég egy jobbra húzáshoz.


2.




Vagyis: „Utoljára, mikor valaki esete voltam, vért adtam”.


Ezzel finoman és viccesen mondta el a delikvens, hogy régen volt utoljára kapcsolatban, mostanában nincs szerencséje a nőkkel. Sokkal, jobb, mintha sajnáltatná magát, hogy ezer éve egyedül van, és már nagyon vágyik egy társra, ugye? A lényeg ugyanaz, csak míg az utóbbi esetben egyből egy lúzer benyomását kelti, a vicces megfogalmazás alapján hajlamosak a csajok azt gondolni, hogy cuki, csak nem volt szerencséje. A kommunikáció csodái.


3.







- Fantasztikus instant tésztát tudok főzni

- Félprofi fürdőszobai énekes vagyok

- Sosem voltam börtönben (kivéve monopolyzás közben)


A trükk egyszerű: tálalj viccesen és előnynek beállítva tök jelentéktelen dolgokat, amik valójában teljesen hétköznapiak. A lényeg itt is az lesz, hogy ha már semmi extrával nem tudsz magaddal kapcsolatban előrukkolni, legalább vicces legyél. Ha a profilodon saját magadat kritizálod humorosan, egy jófej, vicces pasinak tűnsz majd, akit meg akarnak ismerni.


4.




„A személyiségem olyan, mint a jó bor. Az idő múlásával nemesedik”.


Egy vicces vallomás arról, hogy talán nem vagy tökéletes, de ha kitart melletted a másik, majd megjavulsz. Mindenki tudja, hogy ez azért nem így működik, de a humor itt is segít abban, hogy egy kicsit elnézhetőbbé tedd a nem túl előnyös oldaladat. Nem mellesleg, nem árultál zsákbamacskát, te szóltál előre, hogy vannak hibáid.


5.




Jó hír: tudok főzni.

Rossz hír: megpróbállak majd rávenni, hogy te csináld.


Mennyivel jobban hangzik, mint az, hogy nem főzök, ugye? Pedig a lényeg az, hogy emberünk nem annyira szeret főzni, és próbálja ezt a partnerére lőcsölni, csak mivel humorosan adja elő, ez ismét egy bocsánatos bűn lesz. És hát ugye előre szólt, a profilja pedig vicces, ezáltal szimpi.



Összegyűjtöttük a legjobb női profilokat is:


Humorral nyerhetsz


Hogy mi a tanulság mindebből? A csajok szeretik a humort, a vicces, laza személyiséget. Meg persze azt is, ha komolyan vehető vagy, de ez biztosan nem fog kiderülni egy Tinder profilból, miközben a humorérzékedet azért van alkalmad megcsillantani.


Arra vigyázz, hogy ne legyél erőltetett: sajnos sok olyan profil van, ami annyira poénos akar lenni, hogy már masszívan izzadságszagú. Nem kell mindenáron erőltetni a jófejkedést, de ha el tudsz magadról mondani akár negatív dolgokat is viccesen, az sokat segíthet a profilod megítélésén.


Ami még fontos:

Ne szó szerint ezeket használd. Nyilván ezeknek a magyarra fordítása kicsit szerencsétlen, illetve a blogunkat sokan olvassák, így nagy az esélye, hogy mások profilján is ezek fognak visszaköszönni. A fenti mondatokat inkább csak inspirációként írtuk, találj ki magadnak sajátot, esetleg alakítsd át az írottakat, a fenti irányelvek alapján.

Beszéljünk még kicsit a Tinder fotókról, mert ezt a témát nem lehet kimeríteni


Nem véletlenül skandáljuk ezt ennyire. A jó fotó legalább olyan fontos mint a bio leírás, ezért erről még kicsit beszélnünk kell. Minden kutatás azt bizonyítja, hogy jó képek nélkül nagyon kevésre csökken az esélyed az online társkeresőkön. Egy jó fotó hitelesen, előnyösen mutat meg téged. Érdemes megnézni egy mobiltelefonos szelfit és egy profi portré fotót: ég és föld a különbség. A jó fotón a lehető legtermészetesebben nézel ki, az erőltetett pózolgatás nélkül.


Egy ilyen képet Te biztos, hogy nem fogsz tudni készíteni magadról, de az is valószínű, hogy a barátod/barátnőd sem. Látni kell ugyanis, hogy milyen beállítás áll jól neked, szükség van a megfelelő fényviszonyokra és környezetre is – és persze egy olyan fotósra, aki előtt nem feszengsz, és meg tudja neked mutatni, milyen jól is nézel ki valójában 😊


Amennyiben úgy érzed, szívesen maximalizálnád az online társkeresési esélyeidet a jó minőségű, előnyös fotókkal, érdemes lehet profi portré fotós segítséget igénybe venni.




Pár példa, hogy, mi milyen társkereső fotókat készítünk:



Amennyiben érdekel a Tinder fotózás szolgáltatásunk:

bottom of page