top of page
  • Szerző képeAttila

Ezért biztonságos hozzánk jönni fotózásra a járvány idején

Frissítve: 2023. márc. 24.

Épp robbant a koronavírus járvány második hulláma, az emberek zöme pedig találgatja, hogy most vajon milyen intézkedések várhatók. Visszatérünk oda, ahol tavasszal voltunk? Megint minden bezár, ami nem létszükséglet, megint csak oda megyünk majd ahová nagyon muszáj? Mi lesz az őszre tervezett programokkal?


Nos, egyelőre úgy néz ki, fokozott körültekintéssel és biztonsági intézkedésekkel, de minden megy, minden működik. Más kérdés, hogy egyre többen döntenek úgy önszorgalomból, hogy a nem létfontosságú dolgokat, programokat most hanyagolják, fő az elővigyázatosság jelszóval. Az emberek sok mindentől tartanak, nem tudják, mi vállalható biztonságosan és mi nem.





Ha véletlenül fotózást terveztél volna a következő 1-2 hónapra, és most bizonytalan vagy, hogy el merj-e jönni hozzánk, szeretnénk megnyugtatni: teljesen biztonságos körülményeket tudunk biztosítani a fotózások során. Nyugodtan gyere el, nem tőlünk fogod hazavinni a Covidot!


A következő intézkedéseket vezettük be, hogy védjünk Titeket és magunkat:


  • Kihelyeztünk kézfertőtlenítőt, amit mi is naponta többször használunk, és Téged is ugyanerre kérünk.

  • Érkezéskor mindenkit kézmosásra kérünk, és mi is tiszta kézzel dolgozunk.

  • Mivel elkerülhetetlen, hogy időnként hozzáérj a stúdióban lévő tárgyakhoz, ezeket is rendszeresen fertőtlenítjük, illetve munka közben is folyamatosan adott a kézmosás és fertőtlenítés lehetősége.



  • Kötelezően maszkot viselünk a fotózás alatt, és ugyanezt kérjük tőled is. Természetesen a képek készítése során Te leveheted, bár nagyon menő maszkos fotókat is tudunk készíteni, ha van rá igény 😊

  • Ne aggódj a távolságtartás miatt: ez eleve adott, mert teleobjektívvel fényképezünk, azaz legalább 3-4 méterről fotózzuk az alanyokat. A javasolt másfél méter távolság tehát többszörösen teljesül.

  • Nagyon ügyelünk arra, hogy ha a legkisebb jelét is látjuk bármilyen betegségnek, nem vállalunk fotós munkát, nem nyitunk ki. És persze az alanyainkat is arra kérjük, hogy ha egy kicsit is betegnek érzik magukat, inkább halasszuk el az időpontot, ne kockáztassunk!


Mi úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben is lehet normális életet élni, ésszerű keretek között. Ha vigyázunk egymásra, akkor nem kell bezárkózni, és nem kell semmilyen tervet törölni. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy biztonságban legyél nálunk a fotózások során.

Gyere el bátran!

bottom of page