top of page
  • Szerző képeAttila

Tinder fotózás télen: hogy szokott ez működni?

Frissítve: ápr. 26.

Bizonyára azért olvasod ezt a cikket, mert épp azon gondolkozol, hogy kipróbáld a Társkereső fotózást, viszont van egy bibi: tél van. Na most mi legyen? Várjál tavaszig, vagy lehet megoldást találni a problémára? A következő sorokban erre keressük a választ.


Amikor elindultunk a Tinderes fotózással még 2020. március elején, épp jött a jó idő, a város gyakorlatilag egy teljes "fotóstúdióvá" változott.

Fotóztunk mindenhol: A Várnegyedben, a Bikás Parkban, a Városligetben, a Hősök Terén, és még megannyi izgalmas helyen.


Na de megérkezett a tél, hoppá. Na most mi legyen?

Nem szeretünk siránkozni, egy felmerülő probléma után azonnal a megoldást keressük.

Egy hétfői online meetingünkön pont ez volt a téma: hogy tudnánk megoldani ezt a Tinder fotózást télen is úgy, hogy ugyanolyan színvonalas fotókat készíthessünk mint eddig, valamint az is fontos, hogy a fotókon továbbra se látszódjon, hogy ezek egy "hivatalos" fotózáson készültek.


Aztán jött a válasz: fotózzunk stúdióban!

Tudom, most azt gondolod, hogy: "Stúdióban?! Hát azokon egyértelműen látszik, hogy fotózáson készültek, mert nagyon mesterkéltek lesznek!"


Igen, ha egy hagyományos stúdióban dolgozunk, akkor látszik.

Csak hogy mi nem egy hagyományos stúdióra gondoltunk.

Több mint 8-10 olyan szuper helyszín van Budapesten, ami lényegében úgy van berendezve mint egy lakás, vagy egy bár.

Egyáltalán nem látszik rajta, hogy egy fotóstúdió, így a képeknek továbbra is megmarad az elkapott pillanat-hangulata.


Gyorsan felkerekedtünk, elmentünk egybe, csináltunk egy próba fotózást, és bejött, működik.

Azóta pedig zavartalanul mennek tovább a Tinder fotózásaink, ahogy eddig, és termeljük az elégedett ügyfeleket ugyanúgy, mint nyáron.


Érdekel, hogy télen milyen Tinder képeket készítünk stúdióban?

Nézd csak:A fotókon egyébként azért látod ugyanazokat a srácokat, ugyanabban a stúdióban, mert ők adtak engedélyt, hogy a képeket közzétegyük.

Meglehetősen komoly titoktartás köt a fotóalanyaink kilétével kapcsolatban, a képeken tehát nem azért van 4db srác, mert "csak" ennyi ügyfelünk volt, hanem mert tőlük kaptunk engedélyt a közzétételre.


Ha tehát eddig téged az tartott vissza attól, hogy kipróbáld ezt a szolgáltatást, hogy: "Télen úgysem lehet jó Tinder fotókat készíteni!", most láthatod, hogy márpedig de, lehet.Hitelességünket már több mint 500 fotóalanyunk igazolja:Na? Kipofozzuk a Tinder profilodat?


MEHET, IDŐPONTOT FOGLALOK TINDER FOTÓZÁSRAbottom of page