• Attila

5 egyszerű tipp, hogy több csaj húzzon jobbra a Tinderen (ingyenes verzióval)

Frissítve: júl 15

Úgy érzed nem kapod meg azt a kellő sikert a Tinderen, Badoo-n, Facebook Dating-en vagy más társkereső appokon, amit szeretnél?

Megvolt a regisztráció, mindent kipróbáltál már, de egyszerűen semmi nem működik?

Tinder fotózás

Nos, ilyenkor jön a válasz az ismerőseidtől: a Tinderen nem lehet minőségi csajokat felszedni. A Tinder használata haszontalan időpazarlás, amibe csak az idejét és a pénzét fekteti az ember, tök fölöslegesen.


Nos, abszolút értjük a csalódottságot. Az a tapasztalatunk, hogy ez a vélemény általában akkor alakul ki, ha valaki nem tudja megfelelően használni a platformot.


Ennek ugyan is bármilyen meglepő, saját módszertana van. Mókás lehet most ezeket a sorokat olvasnod, bizonyára azt gondolod, hogy: De hát milyen "tudomány" kell ehhez? Szögezzük le, az elején: mi nem szeretnénk téged semmiről meggyőzni.


A Cornell Egyetem eredményei bizonyára meggyőzőbbek lehetnek. Az egyetem hallgatói végeztek egy egész mélyremenő kutatást a Tinderrel közreműködve 250.000 férfi és 240.000 női profilt megvizsgálva.


Hát, elég velős anyag. Ez a cikk azért jött létre, hogy ne kelljen átmennetek ezen a pdf-en, hanem zanzásítva kiszedjük Nektek a lényeget.


A pdf összegezve ezt a fő üzenetet tartalmazza:

"Az online világban is, bizony létezik az a dolog, hogy első benyomás. Azért nem húz jobbra annyi csaj amennyit szeretnél, mert rossz az online első benyomásod."

Az online első benyomás ugyanolyan folyamat, mint a személyes első benyomás. A legjobb formádat kell nyújtanod, amit a profiloddal fogsz tudni megmutatni. A célod ugyanis, hogy a csaj jobbra húzzon téged.

Nos, bevezetőnk után, jöjjön a kutatásból kiszedett 5 tipp, hogy több match-ed legyen a társkereső platformokon.


1. A pasik beauty-t keresnek a társkereső platformokon, a lányok viszont lifestyle-t

Az első tippünk egyfajta iránymutatás. Az első és a legfontosabb amit meg kell értened, hogy a csajok nem kíváncsiak se a tükör szelfidre, se a kigyúrt testedre az edzőterem öltözőjében, de még a vadászrepülő makettedre sem. A lányok lifestyle-t keresnek. Röviden az üzenet, amiről a profilodnak szólnia kell:


"Én egy kiegyensúlyozott férfi vagyok, jól érzem magam a bőrömben és boldog életem van."

Ezt kell a profilodnak mutatnia.

Ez nem azt jelenti, hogy luxus környezetben kell pózolnod sportautókkal. Egyáltalán nem az anyagi javak számítanak, sőt. Az autóval és pénzzel pózolást a lányok kifejezetten visszataszítónak tartják.

A lényeg, hogy mutasd meg magad, mutasd meg milyen dolgokkal foglalkozol, hova jársz kikapcsolódni, mit csinálsz szabadidődben.


Csaknem 300 tinder fotózásunk volt az elmúlt 6 hónapban, működő Tinder képekre az alábbi fotóink kitűnő példák:2. Töltsd ki a bio-d megfelelően

Első körben nézzük meg mit értünk bio alatt. A bio a Tinder profilod leírása, az a pár mondatos bemutatkozás, amit azért írsz ki, hogy a másik fél megtudjon rólad 1-2 dolgot, ami felkeltheti az érdeklődését.


Nem egy, nem kettő pasival beszélgettünk már, akiket fotóztunk, és a következőkre panaszkodtak: "Hát nem értem miért nincsenek Tinder match-eim, pedig én annyira igyekszem". Csak kíváncsiságból elkértük a telefonját, hogy mutassa már meg a profilját. A bio-ja totál üres volt. Feltesszük a kérdést: hogy szeretnél úgy megfelelő első benyomást kelteni, hogy üres a bio-d? Vagy esetleg a bio-dban valami csak számodra érthető bölcsesség, megfejthetetlen réteg igazság található?


Milyen a jó bio? Sok helyen azt olvasni, hogy rövid. Ez nem teljesen igaz. A jó bio lényege az, hogy a másik fél megtudjon rólad 1-2 valós információ morzsát, mindezt egyszerűen, érthetően és kreatívan. Gondolj csak bele: a másik oldalon egy lány található, aki szeretne megismerni téged, mielőtt dönt, hogy jobbra, vagy balra húz. Nem kell a bio-ddal megváltanod a világot, vagy egy gigászi spirituális ébredést okozni a csajnak, azt majd később. A bio feladata annyi, hogy felkeltse az érdeklődést.

Érdemes kitenned a bio-dba hogy mivel foglalkozol, mi az ami érdekel téged, esetleg humoros formában megfogalmazva.


Tinder bio tippek

Jó bio-ra kitűnő példa, az alábbi:

Tinder profil tippek

2. Ne tölts fel szelfiket!

Orrbitális hiba. Mindig olyan fotókat használj a profilodon, amit valaki más készített. Az, ha szelfijeid vannak fent, azt az üzenetet tartalmazza, hogy: egy magányos ember vagy, akinek egy barátja sincs, aki mondjuk tudna róla egy-egy fotót készíteni. A legjobb természetesen, ha profival dolgozol, az hozza a legnagyobb javulást az eredményeidben.
3. Kösd be a közösségi média és zenei profiljaidat

Mint azt az előbb is mondtuk, a lányok szeretnének megtudni rólad dolgokat, mielőtt döntenek. Ehhez szuper módszer, ha az Instagramodat, és mondjuk a Spotify fiókodat bekötöd a profilodba. Szuper információ és kapcsolódási pont mondjuk a közös zenei érdeklődés! Ha a lány pedig átmegy az Instagram csatornádra, látja, hogy közösségileg aktív vagy, nem egy elefántcsont toronyban laksz, ez is szuper meggyőző lehet.


4. Ésszel használd a platformokat

Csomó sráctól hallottuk azt, hogy neki az a stratégiája, hogy mindenkit jobbra húz és akkor abból csak lesz valami.. Na de könyörgünk. Ha ezt csinálod, ezt sürgősen hagyd abba. Miért követsz el orbitális hibát ezzel? A Tinder egy komplex informatikai rendszer, ami bonyolult algoritmusok alapján osztályozza a felhasználókat. A felhasználók az alapján, hogy hányan húzzák jobbra őket, és ők kiket húznak jobbra, értékeléseket kapnak. Azzal, ha te fűt-fát és a szomszéd nénit is jobbra húzod, a profilod értékelése a béka feneke alá kerül. Ez azt fogja eredményezni, hogy rosszabb minőségű profilokat, magyarul: csúnyább, irrelevánsabb lányokat fog neked dobálni a rendszer, amivel csak a saját dolgodat nehezíted meg.

Ha eddig esetleg belefutottál volna abba, hogy mindenkit jobbra húztál, érdemes újra regisztrálnod a profilod hogy tiszta lappal indulj.5. Minimum 5, de inkább 7db kép legyen fent a profilodon.

A kutatás alapján, a képek minősége és mennyisége akár meg tízszerezheti a match-eid mennyiségét. A Tinderen a képek döntenek.


Ha meg kellene határozni egy szabályt, akkor prioritás a következő:

1. az első a fotó, és a fotóid minősége / tartalma

2. a második a bio, mennyire szellemes, mennyi mindent mond el rólad

3. a harmadik pedig az egyéb információk (zenei profil, Instagram és egyéb közösségi média csatornák)+1 tipp: Legyenek jó minőségű képeid

A pasik minden harmadik lányt, a lányok minden huszadik pasit húznak jobbra. Mit jelent ez? Hát azt, hogy a lányok sokkal jobban válogatnak mint mi a férfiak, tehát nagyon erős verseny van. Az által, hogy jobb minőségű képeket használsz, versenyelőnyhöz jutsz a többi férfival szemben.

A képeid minősége (élesség, kompozíció, színek) nem csak azért számít, mert több lány húzhat jobbra, hanem a Tinder algoritmusa is előrébb fog téged rangsorolni, értékesebbre kalkulálja a profilod, és jobb csajoknak fog téged megmutatni.Egy jó nyitóképre példa, amit szintén mi készítettünk:

Tinder nyitókép tippek

+2 tipp: Érdemes egy profival elkészíttetned a fotóidat

Egy iPhone vagy a legújabb Huawei biztosan nem lesz elég. Sajnos még a modern telefonok sem veszik fel a versenyt a professzionális kamerákkal. Az jó megoldás lehet, ha a lakótársadnak vagy a legjobb haverodnak van egy profi fényképezőgépe, viszont ez még közel sem minden. Sajnos ezzel sem fogtok sikerre menni.


Emlékezz vissza a legelső pontra:


“A férfiak beauty-t keresnek a Tinderen, a nők pedig lifestyle-t.”

Ennek alapján, az, hogy valaki csak simán lefotóz téged édes-kevés. Itt olyan képeket kell rólad csinálni, amik a társkeresőkön működnek. Hidd el lehetséges, még télen is.


Erről egy külön blog-posztot lehetne írni, hogy milyen szögből, milyen objektívvel, milyen fényekben ideálisak ezek a képek, de erre itt már sajnos nincs idő.


Ezt a speciális műfajt, mint a társkereső fotózás a profi fotósok közül csak kevesen tudják, mert ehhez a Tindert, mint platformot kell ismerni.


Mi közel 300 Tinder fotózás után, a fotóalanyaink visszajelzéseiből, kialakítottunk egy olyan stílust, amely a lifestyle fotókon, és a pillanatképeken alapszik.


Ez által, olyan fotókat készítünk, amelyek már kitesztelt, működő beállításokat takarnak.


Erről több információt olvass el a Tinder fotózással kapcsolatos oldalunkon, ahol megtalálod a további részleteket, és még több hasznos információhoz juthatsz, hogy a legjobb csajok megtaláljanak téged:


KÉREM A TINDER FOTÓZÁS INFÓKAT