top of page
  • Szerző képeTamás Horváth

Kézcsók - az ingyenes szenior társkereső: de mit érdemes tudni róla?

Frissítve: márc. 4.

Egy kicsit rendhagyóbb poszt lesz, mint a többi, de szánt szándékkal. Valamiért az ember ugyanis hajlamos azt hinni, hogy 20-30 évesen megtalálod az igazit, megállapodsz, és ez már életed végéig így lesz. 


Pedig jöhet válás, vagy még rosszabb, elveszíted életed párját; és ott maradsz egyedül, vagy néhány (felnőtt) gyermekkel. 


Mihez lehet ilyenkor kezdeni, ha újra meg akarod találni a szerelmet, de a Tinder tele van fiatalokkal, a Bumble-nak már a létezését sem érted, a Randivonalra nem akarsz regisztrálni és az offline (értsd: hagyományos) társkeresés nem működik, mert nincs senki normális a közeledben? 


Itt lépnek képbe az olyan szenior társkereső alkalmazások, weboldalak, mint amilyen a Kézcsók is.


A Kézcsók egy ingyenes szenior társkereső


Mi is az a Kézcsók társkereső? 

Egy kifejezetten 50+-osoknak szóló ingyenes társkereső. Épp ezért a Kézcsókra való belépés korhoz kötött: csak 45 éves kor felett lehet regisztrálni. 


Előnyök

Ingyenes: a Kézcsókra ingyenes a regisztráció, és az üzenetküldés is. Magyarul, minden regisztráló egyben Prémium tag is, azonban ha nem lépsz be a fiókodba 90 napig, akkor inaktiválják. Ez pedig többek között korlátozott üzenetküldéssel jár (óránként 1 üzenet), illetve nem tudsz ajándékot küldeni. 


Aktív közösség: épp a fentiek miatt a közösség tagjai bizonyos szempontból aktivitásra vannak kényszerítve, ami egy nagyon is jó dolog, hiszen így pöröghet az oldal. 


Moderátori ellenőrzés: ahhoz, hogy az oldal "ne híguljon fel" szükség van arra, hogy moderátorok ellenőrizzék a regisztrálókat. Szerencsére van belőlük bőven, így ha regisztrálsz, biztos lehetsz abban, hogy valóban egy szenior társkereső oldalon vagy, nem pedig egy általános randioldalon. 


A regisztráció fotóhoz kötött: fénykép nélkül annyi az esélyt párt találni, mint megnyerni az ötöslottót úgy, hogy nem is lottózol. Épp ezért az oldal üzemeltetői megkövetelik a fotót, és segítenek a digitalizációban is.


Súgók, oktatóanyagok: az idősebb emberek nagy általánosságban (tisztelet a kivételnek) nem rendelkeznek olyan informatikai képességekkel, mint a fiatalabb korosztály. Ezt felismerve az oldal üzemeltetői súgóval, valamint oktatóanyagokkal segítik az oldalon való eligazodást. 


Segítőkész ügyfélszolgálat: az ügyfélszolgálat 1-3 munkanapon belül válaszol, készségesen és segítőkészen.



Kézcsók: egy ingyenes társkereső 50+-osoknak


Hátrányok

Kis felhasználói adatbázis: nagyjából összesen 500 fős közössége van az ingyenes társkeresőnek, ami azért valljuk be, nem túlságosan nagy szám. 


Az oldal dizájnja eléggé elavult: ez persze lehet előny is, hiszen az idősebb korosztály lehet, hogy könnyebben kiigazodik rajta, mint egy újabb, modernebb felületen.


A Kézcsók összességében egy aranyos társkereső, és ami talán a legfontosabb, hogy a használata teljesen ingyenes. Így azok is megengedhetik maguknak, akik adott esetben nem szeretnének havonta több ezer forintot társkereső alkalmazásokra költeni. 


Egy jó kép nélkül nem működik a dolog

Ahogyan a dolgot már feljebb is pedzegettük: a Kézcsók regisztrációnál kötelezően fel kell tölteni magadról egy fotót. Azonban nem mindegy, hogy milyet. 


Ha ugyanis komolyan veszed a társkeresét, akkor egy profi profilképre van szükséged, amit kifejezetten portréfotóra specializálódott fotós készíthet el. Szerencsére épp tudunk olyan társkereső fotóst, aki tud rólad ilyen képeket lőni. 


Ráadásul 100%-os elégedettségi garanciával dolgozunk, amit azt jelenti, hogy ha helyben megnézed a nyers fotókat, és nem tetszenek, akkor elállhatsz a szolgáltatástól.  


Ahogy láthatod, nem árulunk zsákbamacskát; épp ezért mutatunk is néhány képet a korábbi társkereső képeink közül:



Ha pedig érdekel a portréfotó szolgáltatásunk, az alábbi linkeken kaphatsz bővebb infókat:


bottom of page