top of page
 • Szerző képeAttila

Randivonal: Megéri használni a legismertebb magyar fejlesztésű társkeresőt?

Frissítve: 5 nappal ezelőtt

A Randivonal olyan társkereső platform, amely hosszú évek óta működik (1999-től egész pontosan) társkereső szolgáltatásként itthon. Hasonlóan más hazai társkereső oldalakhoz, mint például a Csajok és pasik, Padaam, Szépvagy, Vagyokneked, Viszony, Melegrandi, Puncs, Lovebox, Origorandi, a Dating Central Europe Zrt. cégportfóliójában található. Az osztrák Russmedia International vállalat 2019. júniusa óta a többségi tulajdonosa.


De vajon megéri-e használni ezt a szolgáltatást? Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk a Randivonal előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk eldönteni, hogy érdemes-e kipróbálni.


Randivonal előnyök:

 1. Nagy felhasználóbázis: A Randivonal hosszú évek óta jelen van a piacon, és széles körben ismert. Ennek eredményeként jelentős felhasználóbázissal rendelkezik, ami növeli az esélyeinket a kompatibilis partnerek megtalálásában. A sok felhasználó azt is jelenti, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy megtaláljuk az igényeinknek és preferenciáinknak megfelelő embereket.

 2. Kifinomult keresési lehetőségek: A Randivonal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részletesen meghatározzák az ideális partnerükkel kapcsolatos kritériumokat. Lehetőség van például a kor, lakhely, érdeklődési kör vagy életmód alapján szűrni. Ez segít azoknak, akik konkrét elvárásokkal rendelkeznek a lehetséges partnerekkel szemben, hogy pontosabban megtalálják a számukra megfelelő embereket.

 3. Biztonság és adatvédelem: Az online társkeresés során a biztonság és az adatvédelem kiemelten fontos. A Randivonal komolyan veszi ezt a kérdést, és törekszik az ügyfelek személyes és pénzügyi adatainak védelmére. Az oldal rendelkezik az adatvédelemre vonatkozó szigorú irányelvekkel és funkciókkal, amelyek segítenek minimalizálni a csalások és a visszaélések kockázatát.

 4. Társkereső események és csoportok: A Randivonal rendszeresen szervez társkereső eseményeket és csoportos találkozókat, ahol az emberek személyesen ismerkedhetnek egymással. Ez a lehetőség nagyszerű lehetőséget nyújt a virtuális tér után valódi kapcsolatok kialakítására és találkozásokra. Az ilyen eseményeken részt venni azoknak ajánlott, akik szívesen hagyják magukat a véletlenre bízni, és személyesen szeretnének találkozni a potenciális partnerekkel.

 5. A felhasználókat valódi moderátorok ellenőrzik: Ami szerintünk egy nagyon jó dolog, hogy a regisztrálókat valós emberek moderálják, ezáltal kiszűrve a kamu profilokat, vagy a komolytalan szándékú embereket.

Randivonal hátrányok:

 1. Díjfizetés: Bár a Randivonal ingyenes regisztrációt kínál, bizonyos szolgáltatásokhoz, például üzenetek küldéséhez és további funkciókhoz előfizetés szükséges. Ez azt jelenti, hogy ha teljes körűen ki szeretnénk használni az oldal lehetőségeit, fizetnünk kell érte. Ez lehet kihívást jelentő tényező azok számára, akik nem szeretnének vagy nem tudnak pénzt áldozni társkeresésre.

 2. Korlátozott nemzetközi jelenlét: Mivel a Randivonal elsősorban Magyarországra koncentrál, annak nemzetközi jelenléte korlátozott. Ez azt jelenti, hogy akik nem Magyarországon keresnek társat, esetleg más nemzetközi társkereső oldalakat kell keresniük a számukra megfelelő partnerek megtalálásához.

A Randivonal legnagyobb hátránya, hogy inkább az idősebb korosztály használja, 30 fölöttiek, de inkább 40-hez közelít az átlagéletkor. Ha te az idősebb korosztályhoz tartozol (45 fölött vagy), akkor számodra ez egy jó felület lehet, de ha fiatalabbakra célzol, akkor érdemes átmenned a Tinder-re vagy a Bumble-re.

A randivonal előfizetési árak így alakulnak:

 • 1 hónapos előfizetés: 3.490Ft

 • 3 hónapos előfizetés: 7.470Ft (2.490Ft/hó)

 • 12 hónapos előfizetés:17.880Ft (1.490Ft/hó)


Összességében a Randivonal Magyarország legismertebb és legnépszerűbb társkereső oldala, amely sok embernek segített megtalálni a boldogságot és tartós kapcsolatokat. Azonban érdemes alaposan átgondolni, hogy megfelel-e az elvárásainknak, és mérlegelni a személyes preferenciáinkat a társkereső oldal kiválasztásakor.


Egyik társkereső sem működik, rossz képekkel


Használhatsz bármilyen platformot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi társkereső profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni.


Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik a társkeresőkön működni fognak, és a Randivonal algoritmusa szeretni fog téged.Nem a levegőbe beszélünk, csúcskategóriás képeket készítünk:


Amennyiben érdekel a Tinder fotózás szolgáltatásunk:
bottom of page