top of page
  • Szerző képeAnita

10 Tinder fotó tipp pasiknak – így lesznek figyelemfelkeltőek a képeid

Frissítve: ápr. 2.

Tény, hogy az online társkeresés világában a képeké a leghangsúlyosabb szerep, hiszen elsősorban a profilkép alapján dől el, hogy a másik fél akar-e veled ismerkedni. Hiba azonban azt gondolni, hogy csak a legjobb pasiknak vagy legszebb nőknek van esélyük: a kép minősége rendszerint hatalmasat tud dobni az esélyeiden. Éppen ezért, érdemes nagyobb hangsúlyt fektetned arra, hogy a lehető legjobb képekkel jelenj meg a Tinderen, akkor is, ha nem tartod magad egy 10/10-es pasinak.


Amikor a rossz Tinder fotók balul sülnek el


Senkinek nem újdonság, hogy az online társkeresős képek olykor nem a valóságot mutatják, csakhogy ez nem csak olyan értelemben igaz, hogy szebbnek tüntetik fel a rajtuk szereplő embert. Egy szép nő, egy jóképű férfi is végezheti balra húzással, ha béna a fotója. És mennyi ilyen van! Egy rossz szögből lőtt szelfi, egy szerencsétlenül elkapott pillanat, és már kukáznak is, még akkor is, ha nem nézel ki rosszul, és élőben akár be is jöhetnél a másiknak.


A profilkép tehát nagyon fontos, ezen múlik, hogy lesz a folytatás. Ha a következő tanácsokat megfogadod, neked is lehetnek olyan képeid, amik alapján a tinderezők kíváncsiak lesznek rád!



Tippek a jó Tinder fotókhoz:


1. A Tinder profilképeden jól látszódjon az arcod lehetőleg egy spontán mosollyal.

Nem kell sejtelmes, háttal állva távolba nézős kép, vagy messziről lőtt fotó, amin alig látszol. A félmeztelen tükör szelfiket szintén kerüld el. Az arcod legyen jól kivehető, előnyös szögből látható, és ne retusáld agyon! Egy őszinte és spontán mosoly működik a legjobban, ebben egy profi fotós a segítségedre lehet. Mutatunk egy ideális Tinder nyitóképet:

tinder fotózás


2. Tegyél fel nyaralós vagy valamilyen hobbi közben készült, szabadidős képet!

Ilyenkor eltűnik a stressz az arcodról, vidámabbnak, nyugodtabbnak és nyitottabbnak látszol. A természetes mosoly mindig jobb, mintha kényszeresen vigyorognál a kamerába!

tinder fotózás


3. A képeken Te szerepelj, ne a család vagy a haverok!

Majd eljön az a pont is, amikor a másik kíváncsi a téged körülvevő emberekre, a Tinder adatlapod böngészése viszont még nem az a pont – inkább zavaró, hogy a képre pillantva hirtelen azt sem tudja, melyik vagy Te.


4. Ne szerepelj gyerekekkel a fotókon, pláne, ha nem a tieid!

A Tinder egy társkereső, ahol a másik fél rád kíváncsi elsősorban, és nem biztos, hogy már a nulladik pillanatban szeretné látni a gyerekedet, vagy az unokahúgodat/unokaöcsédet. Utóbbiakat félre is értheti, és emiatt húzhat balra.


5. Senkit nem érdekel a kocsid, a normális értékrenddel rendelkező nőket legalábbis biztosan nem.

Sok pasi előszeretettel tölt fel a Tinderre képet az autójáról. De most komolyan, miért? Az a nő, aki nem a pénzedre megy, Rád kíváncsi és valószínűleg nem igazán érti, mit keres a képeid közt egy fotó a kocsidról. Ha az aranyásók a célcsoportod, akkor tölthetsz fel autós képet, de azt is érdemes jól csinálni. Ne direktbe az autó mellett pózolj, hanem mondjuk ahogy épp ülsz a volán mögött. Máris jobb, mintha beállnál karba tett kézzel a motorháztető mellé.

társkereső fotózás


6. Többféle képed legyen, valamint legyen bennük élet és változatosság.

Használd ki a rendelkezésre álló keretet, és tölts fel több előnyös képet, lehetőleg teljesen különbözőeket, hogy minél jobban kirajzolódhasson, milyen is vagy. Ha felraksz 6 ugyanolyan képet, abból csak az jön le, hogy egy elefántcsont toronyban laksz és nincs életed. Legyen a képek között nyaralós, sportolós, olvasós, főzős, bármilyen jó, csak történjen rajta valami, látszódjon, hogy mozgalmas életed van.


7. Engedd el a félmeztelen Tinder képeket és a tükör szelfiket!

Oké, értjük, sokat dolgoztál, hogy olyan tested legyen, amit szívesen megmutatsz. De légyszi, ne egy tükörben lőtt, fej nélküli szelfi formájában tedd ezt, hanem legalább próbáld meg spontánnak álcázni, és egy nyaraláson, strandolás közben készült fotót tegyél inkább fel, amit valaki más lőtt rólad!



8. Minőségi képeket tölts fel!

Túl homályos, túl sötét, elmosódott fotókkal labdába sem rúghatsz, akármilyen jól is nézel ki. Nem árt azt is megnézni, mi látszik a képeken, a Tinder ugyanis négyzet alakúra vágja őket – elég kínos, ha lemarad pl. a fejed.


9. Ha van pénzed, mutasd meg okosan: ahogy az autódat sem, úgy az órádat, és a különféle drága státuszszimbólumokat sem érdemes premier plánba rakni.

Oké, értjük, hogy a nőknek tudat alatt fontos, hogy egy férfinak stabil egzisztenciája legyen, de ezt nem tárgyakkal érdemes megmutatni, mert azzal csak felszínesnek tűnsz. Ha jó anyagi helyzetben vagy, rakj ki mondjuk egy képet a Maldív-szigetekről, vagy ahogy épp Madagascáron makikat etetsz. Máris jobb megoldás, mert azzal legalább kiderül, hogy szeretsz utazni, ami ötször bizalomgerjesztőbb, mintha villantanál egy órát.


társkereső fotózás


10. Mutasd meg az érzékenyebb oldalad!

Ha szeretsz fotózni, akkor tegyél ki olyan képet, ahol épp fotózol. Ha zenélsz, akkor legyen a kezedben gitár. Ha gyakran főzöl, akkor konyhában készült képed legyen. A lényeg, hogy látszódjon, hogy van egy kreatív, érzelmes oldalad is, mert azt a nők imádják.

tinder fotózás



Pár példa, hogy mi milyen Tinder fotókat készítünk:




Hidd el, az, hogy a Tinder fotóid igényesek-e, legalább annyit számít, mint az, hogy Te magad hogy nézel ki. Figyelj oda, milyen képeket töltesz fel!


Szeretnél profi képekkel ringbe szállni?

bottom of page