top of page
  • Szerző képeAttila

Mi a különbség a Tinder és a Bumble között? (röviden)

Frissítve: 6 órával ezelőtt

A Tinder és a Bumble olyan online társkereső alkalmazások, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy ismerkedjünk és randizzunk más emberekkel. Azonban van néhány fontos különbség a két alkalmazás között. Itt van a három legalapvetőbb közülük:


1. Funkciók:

Tinder:

A Tinder hagyományos társkereső alkalmazásként indult, és főként a profilok képek és rövid leírások alapján történő böngészésére összpontosít. A felhasználók egymás profiljait lapozgathatják jobbra vagy balra a tetszés vagy a nemtetszés kifejezésére. Ha mindkét fél jobbra húzza a másik profilját, akkor egy "match" jön létre, és lehetőség nyílik a beszélgetésre.


És hogy mennyibe kerül a Tinder? Összeszedtük a különböző csomagokat:


Bumble:

A Bumble hasonló rendszert használ, de van egy fontos különbség: a nőknek kell kezdeményezniük a beszélgetést egy "match" avagy párba állás után. Ez a funkció a Bumble-t nőbarátabbá teszi, és a kezdeményezés lehetőségét a nők kezébe adja, illetve a pasiknak sem rossz dolog, hogy csak ülniük kell, és várni a sült galambot. 😊

 És hogy mennyibe kerül a Tinder? Összeszedtük a különböző csomagokat:


2. Célközönség:

Tinder:

A Tinder a felhasználók széles körének szól, és lehetőséget ad a laza kapcsolatok, randizás vagy hosszú távú kapcsolatok keresésére. Jellemzően a 30-40 közötti korosztály használja, de fent vannak már az idősebbek is.


Bumble:

A Bumble eredetileg a hosszú távú kapcsolatokra fókuszált, de azóta kiterjesztette a felhasználói célcsoportját, és lehetőséget ad arra, hogy barátságokat vagy üzleti kapcsolatokat is keressenek a felhasználók. A fiatal korosztály platformja, rengeteg a 30 év alatti ezen a felületen.


3. Üzenetküldési időkorlát:

Tinder:

A Tinderen a "match" után bármelyik fél kezdeményezheti a beszélgetést, és nincs időkorlát arra, hogy válaszoljanak.


Bumble:

A Bumble-ben azonban, miután létrejött a match, a nőnek 24 órája van ráírni a férfira, különben a párba állás eltűnik.Ezek csak néhány különbség a Tinder és a Bumble között. Fontos megjegyezni, hogy mindkét alkalmazás folyamatosan fejlődik és új funkciókat vezet be, tehát az idő előrehaladtával új különbségek is jelentkezhetnek. Ha használni szeretnéd valamelyiket, érdemes letölteni és kipróbálni mindkét alkalmazást, hogy megtapasztald, melyik felel meg leginkább az igényeidnek.Lehetőségeid a Bumble és a Tinder mellett

Nem csak a Bumble, vagy a Tinder az, ahol próbálkozni érdemes, a Badoo, a Happn és a Facebook Társkereső is megérhet egy misét.


Róluk itt írtunk:

Egyik társkereső applikáció sem működik, rossz képekkel


Használhatsz bármilyen appot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi Tinder profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni.


Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik a társkeresőkön működni fognak, és a Bumble/Tinder algoritmusa szeretni fog téged.


Nem a levegőbe beszélünk, hitelességünket már több mint 800 fotóalanyunk igazolja:
További infókat a Tinder fotózásról itt találsz:Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page