• Anita

Nincs sikered a Tinderen? Irány a Bumble!

Frissítve: ápr. 18.

Bár még mindig a Tinder a társkeresők koronázatlan királya, egyre többen kezdenek kiábrándulni a legnépszerűbb ismerkedős appból. Bár a férfi és női oldalnak teljesen eltérő a problémája a Tinderrel, mégis egyre többüknek van elege belőle, és néznének új platform után. Erre pedig tökéletes megoldást nyújt a Bumble.


De mégis, mi a gond a Tinderrel?


Ahogy említettük, a probléma eltérő, de mégis azonos a gyökere: nagyon el van tolódva a nemek aránya ebben az alkalmazásban, a felhasználók mindössze 30%-a nő, 70% férfi. Könnyen ki lehet találni, hogy ennek mi az eredménye: a csajokat annyian ostromolják, hogy kapacitásuk sincs erre mind reagálni, és hamar megcsömörlenek, a pasik pedig óriási melót fektetnek abba is, hogy legalább 1-2 match összejöjjön. És ez még mindig csak match, nem randi, és pláne nem párkapcsolat.


Hiába tehát a nagy létszám, erős a férfitúltengés, ami mindkét fél dolgát igencsak megnehezíti. Joggal érezhetik úgy az online párkeresők, hogy elkéne egy kis frissítés, és célszerű lenne inkább egy másik alkalmazásra átnyergelni.


Itt a Tinder trónfosztója, a Bumble!


A nevét valószínűleg Te is hallottad már, de ha még nem próbáltad ki, talán itt az ideje. A Bumble sokban hasonlít a Tinderre, köszönhetően annak, hogy egyik alapítója Whitney Wolfe Herd, aki a Tinder megalkotásában is aktívan részt vett. Ez az alkalmazás azonban egészen más.


  • Nőként unod már, hogy folyton tele vagy kéretlen kezdeményezésekkel?

  • Férfiként abból van eleged, hogy állandóan futsz a csajok után, és vért izzadsz bármilyen kapcsolatba lépésért?


Nos, itt a jó hír: a Bumble-ban a nőknél van a labda! Azaz a pasik regisztrálnak, feltesznek magukról jó fotókat, írnak egy szellemes bemutatkozást, aztán hátradőlnek, és várják, hogy a csajok rájuk írjanak.


Nincs időhúzás


A Bumble a Tinderhez hasonlóan helyalapú, tehát beállíthatod, hogy hány kilométeren belül szeretnél párt találni. Ezzel a potenciális távkapcsolatok jó eséllyel meddő próbálkozásait ki is lőtted. Óriási előny ennél az appnál a többivel szemben az időlimit: a hölgyeknek matchet követően 24 órán belül kell ráírniuk a férfiakra, ha ugyanis ez a 24 óra letelik, elvész a lehetőség.


Nem kell tehát többé napokon át remegő kezekkel nézegetni az alkalmazást, hogy vajon írt-e mégis a csaj – 24 órán belül kiderül, van-e nála esélyed.


Tipp: ha az elsőnél nem ír, még egyszer azért rápróbálhatsz. Mindenkinek lehet sűrű napja, előfordulhat, hogy egyszerűen csak nem jutott el odáig, hogy foglalkozzon a Bumble-lel abban a bizonyos 24 órában. Kár lenne, ha emiatt veszítenétek szem elől egymást, nem?


Van bőven választék


A legnagyobb kérdés ezek után az, hogy a Bumble létszámban is képes-e valóban versenyképes lenni – hiszen nem sokra mész a kecsegtető szisztémával, ha épp csak pár felhasználó regisztrált. Nos, most még nem tolonganak rajta annyian, mint a Tinderen, de a jelek szerint a jövőben ilyen probléma nem lesz: 2021 elején átlagosan havi 42 millió felhasználója volt világszerte, ami azért nem kevés.


Amerikában pedig a 18-25 közötti fiatalok közül már most is többen használják, mint a Tindert – egyébként az a korosztály adja a felhasználók legnagyobb részét, tehát kifejezetten fiataloknak lehet jó választás az alkalmazás. Ezek alapján egyáltalán nem lehetetlen, hogy a jövőben nálunk is a Bumble legyen az elsőszámú társkereső alkalmazás!Egyik társkereső sem működik, rossz képekkel


Használhatsz bármilyen appot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi Tinder profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni.


Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik a társkeresőkön működni fognak, és a Bumble algoritmusa szeretni fog téged.


Ha érdekel erről több infó, látogass el ide:

KÉREM A FÉRFI TÁRSKERESŐ FOTÓZÁS INFÓKAT


Amennyiben ezt a posztot nőként olvasod

KÉREM A NŐI TÁRSKERESŐ FOTÓZÁS INFÓKAT