top of page
  • Szerző képeTamás Horváth

Tinder fotózás: amatőr vs. profi fotók

Frissítve: márc. 4.

Egy jó kép megragadja az embert, egy rossz pedig... hát maradjunk annyiban, hogy nem. De vajon minden amatőr fotó rossz fotó? Abszolút nem! Nézzük is meg, hogy mi különbözteti meg az amatőr fényképeket a profi társkereső fotóktól. 





Az amatőr Tinder fotók jellemzői

Szóval az amatőr fotók nem rosszak, sőt ebben rejlik a bájuk, a szupererejük, hogy spontánnak és természetesnek tűnnek. Igazából többféleképp is készülhet: vagy a barátok készítik rólad (jobbik eset) vagy szelfiként (ez a rosszabbik eset). 


Az ilyen fotók előnye, hogy valódi pillanatokat örökítenek meg, így sokkal őszintébbnek tűnik majd a Tinder profilod tőle. 


Azonban, vannak hátrányaik is. Gyakran hiányzik róluk a professzionális élesítés, a jó világítás, sokszor homályosak, nehezen észrevehetőek bizonyos részletek, rossz a kompozíció, és emiatt kaotikus az egész. És még valami: nagyon sokan próbálkoznak amatőr fotókkal, így elveszel vele a tömegben. 


Most pedig nézzük meg azt, hogy miről ismerszik meg egy profi fotó.


Profi társkereső fotók


A profi Tinder fotók jellemzői

Egy profi társkereső fotózás teljesen más világ.


Kicsit olyan ez, mint amikor egy gyorsfagyasztott húspogiból akarod megsütni életed legjobb hamburgerét. Lehet, hogy finom lesz, szó se róla, de ha nincs egy jó angus marhából készült házi húspogácsád, akkor nem az lesz életed hambija. 


A profi fotózáson több millió forintos, professzionális fényképezőgépek, szintén többmilliós optikák, a remek megvilágítás és szakképzett fotósok várnak rád. 


Ezek a fotók élesek és tiszták, valamint jól komponáltak. És hidd el, olyan emberrel még nem találkoztunk, akiről ne lehetne jó képet készíteni. Pedig jelen sorok írója tudna mesélni, mert annyira fotogén, mint egy kerti törpe a tomboló hurrikán közepén. 

Ez pedig - nem túlságosan meglepő módon - segít kitűnni a tömegből. 


A hátránya, hogy ez pénzbe kerül - míg az amatőr kép ingyenes (bár kétségtelen, hogy kell hozzá egy telefon).



Nézzünk pár életszerű példát. Ezek ugyan üzleti fotók, de egyértelműen látszik a különbség a kettő között:



Azt gondoljuk, ezek nem szorulnak magyarázatra, ugye?



Összegzés

De most akkor melyik nyert? Az amatőr vagy profi fotózás? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.


A döntés tehát rajtad áll, és távol álljon tőlünk, hogy presszionáljunk téged, de mutatunk néhány profi társkereső fotót, amelyet készítettünk.



Ha pedig érdekel, hogyan is zajlik nálunk egy női Tinder fotózás, akkor katt az alábbi linkre:




Itt pedig férfi társkereső fotóinkat láthatod:


További információkat találhatsz a férfi Tinder fotózás szolgáltatásunkról:

bottom of page