top of page
  • Szerző képeAnita

Tinder Tippek egy profi Tinder gurutól

Frissítve: 2023. dec. 18.

A Tinder használata nem bonyolult. Húzd jobbra az embereket akik tetszenek, írj üzenetet azoknak, akiknek te is tetszettél és szervezd le a randit. De az az igazság, hogy ha jól akarod csinálni (= sok randit szeretnél Tinderről), akkor muszáj, hogy legyen egy jó stratégiád.


Ha tudod hogyan kell használni, a Tinder egy valódi aranybánya.

Steve Dean, randiguru és a Dateworking alapítója szerint: “Bár a Tinderen 5-10 perc alatt megszerezheted egy ismeretlen nő telefonszámát és már szervezheted is a randit, ugyanennyire könnyen végezheted 0 randival.”


Szóval, mi a különbség azok között, akik órákat töltenek Tinderen, eredmények nélkül és azok között, akik látszólag könnyen találnak párt maguknak az alkalmazásban?

A Swipe Life megkérdezett pár profi, hivatásszerű randigurut, hogy mi a legjobb módja annak, hogy mi férfiak a lehető legmagasabb szinten űzzük a Tindert.


1. Szervezz randit amilyen gyorsan csak tudsz.

Tudjuk, azt javasoltuk egy régebbi posztunkban, hogy várj minimum 4-5 napot a randival, de ezt is érdemes kipróbálni. Míg a legtöbben akár napokat is eltöltenek azzal, hogy oda-vissza üzengessenek mielőtt találkoznak, ezek a stratégiák van, hogy nem jönnek be.

Ne félj tehát attól, hogy mit fog gondolni rólad, hívd el randira azonnal.

Steve Dean szerint, sokszor ez annyira bejön a lányoknak, annyira tökösnek gondlják ezt a mentalitást, hogy már a meglepődöttség miatt is igent mondanak.


2. Az első Tinder üzeneten múlik a sikered nagyrésze.

A döntés, hogy milyen szöveggel írj rá először, sokszor bénító tud lenni. Ezt megkönnyítheted azzal, ha direkt erre felépített lehetőségeket helyezel el a profilodban.

Scott Valdez, a VIDA nevű online társkereső alapítója szerint: “ha egy egyszerű kérdéssel kezdesz, azzal nagyban megkönnyíted a másik fél dolgát, hiszen csak annyit kell tennie, hogy válaszol rá.”

Használj valami vicces kérdést, amit könnyű megválaszolni, például: “Csoki vagy sajttorta?”, “Túracipő vagy múzeum?”



3. Válassz olyan Tinder fotókat, amik könnyen megérthetőek és vonzóak.

Különböző kutatások is kimutatták: az embereknek jobban tetszenek azok a fotók, amiket első pillantásra megértenek.


Hagyd meg a rajzfilmszerű filtereket és a “kreatív fotókat” az Instagramnak, Tinderre csak olyan fotót válassz, ami(n):

  • egyszerű

  • jó minőségű

  • éles

  • jól látszik az arcod és a szemed

  • nagy a kontraszt közted és a háttér között

  • egyszínű ruhát viselsz

A két utóbbi pont azért különösen fontos, mert:

  1. ha nagy a kontraszt közted és a háttér között, akkor szinte azonnal “leugrasz” a képről, vagyis rögtön te kapod meg a figyelmet illetve,

  2. a Tinder tele van ilyen-olyan mintás, csíkos, kockás ruhát viselő emberekkel, szóval egy egyszínű ruhadarab (pl. vörös ing) gyorsan megszerezheti az emberek figyelmét, mert nem vonja el a tekintet a lényegről (Rólad)

Ha gondjaid lennének a fotóiddal, mi szívesen segítünk kimaxolni a Tinder profilodat.




bottom of page