top of page
  • Szerző képeTamás Horváth

Tinder nyitószöveg üzenetek, amik garantáltan működnek

Frissítve: 35 perccel ezelőtt

Háromféle ember létezik a Tinderen.


Van, aki hosszú perceken át gondolkodik, hogy mit írjon először, majd végül valami teljesen sablonos üzenetet ír.


Aztán ott van a lelkes CTRL+C CTRL+V, azaz a másolós, aki mindenkinek ugyanazt küldi.


Végül pedig, akit aztán nagyon jó eséllyel jobbra húznak, az aki időt és energiát fektet a társkeresésbe. Mert ne legyünk naivak: minden siker mögött meló van, és bizony a munkát ebbe is bele kell tenni.


Ha az első, és második típusba tartozol, akkor viszont jó helyen jársz, mert megmutatjuk, hogyan válhatsz te is azzá, akit a csajok végül jobbra húznak.


(A cikk elsősorban férfi olvasóinknak szól, de úgy gondoljuk, hogy nőként is meríthetsz belőle inspirációt.)

Ilyen a jó Tinder üzenet


Ilyen a jó első Tinder üzenet


Az első, és legfontosabb, hogy egy olyan üzenettel indíts, ami megmutatja, hogy időt szántál a profiljának áttekintésére.


Szerencsére nem kell Sherlocknak lenned, az is elegendő, ha figyelmesen megnézed a képeit és elolvasod a bio-ját.


Ha például a kiszemelt azt írja, hogy szeret kirándulni, és posztolt néhány képet, amikor a Mátrában túrázik, keress kapcsolódási pontot.


Például:


"Szia! Tetszenek a túrázós képeid. Ez a Mátra? Én is voltam ott tavaly! Láttátok a Galya-tetőt? Onnét szuper a kilátás. ;) Ha van kedved, beszélgetni, írj csak nyugodtan."

Nem csak az első rész fontos, hanem az utolsó mondat is, hiszen nyitva hagyja a lehetőségét annak, hogy beleegyezzen a beszélgetésbe. (Ugyanis ne legyenek illúzióid: minden joga megvan hozzá, hogy lekoptasson, és ha nem vagy elég érdekes, akkor bizony le is fog. De a cikk elolvasása után hidd el, hogy te leszel a legérdekesebb srác... legalábbis 50 km-en belül tutira.)


A közös kapcsolódási ponton kívül van még egy nagyon fontos dolog: humorizálj.


A nők szeretik a vicces pasikat, főleg azokat, akik önmagukon is képesek nevetni. De hogy ne csak a száraz szöveg legyen, nézzünk is meg egy nyitószöveg példát.


“5 hónapig öntöztem egy ajándékba kapott növényt, mire rájöttem, hogy műanyag. És neked eddig hogy telik a napod?”

A humor, a szarkazmus, az önirónia, amennyiben nem altesti, és alpári, akkor az esetek többségében nagyon is jól működik.


Ha pedig valamiért szkippelnek, akkor viseld férfihoz méltóan, és ne próbálkozz tovább izzadtságszagúan, mert nincs is annál rosszabb. Kívánj további szép napot, és lépj tovább.

Első üzenet a Tinder appon

A tömeges üzenet is működhet, de...

Abban az esetben, ha tömegesen küldözgetsz üzeneteket a csajoknak – amit valljuk be, mindannyian megtettünk már – ki kell tűnnöd a többiek közül. Egy igazán szokatlan, vicces ironikus kérdéssel felkeltheted a másik figyelmét.


Például:

“Szia, neked melyik film címe írja le legjobban a szerelmi életedet? Kezdem én: Mission Impossible.”

Vagy egy sokkal merészebb, de viccesebb:

“Neked milyen volt a péntek estéd az “egy bögre teától a kokainos orgiáig” terjedő skálán?”

Az is működhet, ha képeket használsz. Vágd be egy jóképű színész, például Tom Hardy képét a bal oldalra, a jobbra pedig magadról egy rettenetesen előnytelen fotót, például így:


Vicces nyitószöveg a Tinderen: egy kép rólad és egy színészről

Kérdezd meg, hogy megtalálja-e az 5 apró különbséget a két kép között. Ha veszi a lapot, akkor írd le, hogy a valóságban sokkal jobban nézel ki, bár nem annyira mint Tom Hardy, de a fületek (vagy más random, jelentéktelen testrészetek) ugyanolyan szexi.


Pro tipp: Még jobb, ha magadról raksz ki egy nagyon előnyös, portréfotós által készített képet a bal oldalra, és a jobb oldalra egy előnytelen fotót. Lehetőleg legyen akkora difi a kettő között, hogy a saját anyád sem ismerne rád, és aztán kérdezd meg, hogy megtalálja-e az 5 apró különbséget.


Tinder üzenet

Ezután pedig jöhet a megdöbbentő válasz: mindkettő te vagy, csak az egyiken a jobbik, a másikon a rosszabb napjaidon.


Szóval: humor, önirónia. És ne félj megmutatni, hogy bizony nézhetsz ki úgy is, mint akit most mostak ki egy trágyával teli mosógépben.


Mit mondanak a csajok? Ezek voltak a legjobb első Tinder üzenetek

Ki is tudná a jobban megmondani, hogy milyen egy jó Tinder üzenet, ha nem a nők? Olvasóink legérdekesebbjeit válogattuk neked össze, amikből sokat lehet tanulni.


A legjobb első üzenet, amit valaha olvastam: "Rossz vagyok ebben, úgyhogy szembemegyek a Tinder-trendekkel, és hagyom, hogy te tedd meg az első lépést, ha nem gond." Egyszerű, és valamiért nagyon bejött. - Anna, 29 éves.

"Egyszer egy srác azzal üzent nekem először, hogy: "Melyik a jobb, egy giccses felszedős szöveg, egy gif, vagy ha randira hívnak?" Ki akartam vele szúrni, úgyhogy ennyit írtam neki: "Mindegyik." Erre ő mindegyiket megtette. Küldött nekem egy aranyos gifet, kitalált egy elcsépelt felszedős szöveget, és megkérdezte, hogy akarok-e jövő pénteken inni vele valamit. Tetszett a kreativitás, és hogy mindhárommal képes volt előrukkolni, úgyhogy elmentem vele. Végül nem jöttünk össze, de legalább kreatívan kezdeményezett". - Klaudia 29.

Én szeretem, amikor a férfiak két kérdéssel indítanak, mégpedig olyanokkal, amikből látszik, hogy átnézte a képeimet, és érdekli őket a személyiségem. Személy szerint speciel azért szeretem jobban a két kérdést, mert ha az egyikre nem akarok válaszolni, akkor van egy második lehetőségem." - Petra, 30 éves

Főiskolás koromban használtam a Tindert, a bio-mban pedig szerepelt, hogy filozófia szakos hallgató vagyok. Egy srác küldött egy szóviccet, amiben szerepelt Platón, Kant, Descartes és Spinoza neve is, amitől valógással dobtam egy hátast, úgyhogy találkoztunk, és azóta is beszélgetünk." - Dia, 24

Volt egy nagyon vicces eset, amikor egy férfi egy egész történetet mesélt el a lehetséges első randinkról, kizárólag emojikat használva. Egyrészt látszott rajta, hogy sok időt szánt rá, másrészt megmosolyogtatott, és láttam, hogy van kreativitása és humorérzéke is. Azonnal megfogott." - Éva, 30

Már az első üzenetében jól megtippelte, hogy kinél csináltattam a virágos tetoválásomat. Odáig voltam tőle. - Niki, 28

Volt egy vicces eset, amikor azt írták: "Emlékeztess rá, hogy soha ne hívjalak ki szkanderezni. Azok izmok!" Nekem ez volt a bók és a flört tökéletes keveréke, majdnem meghaltam a röhögéstől." - Rita, 26

Az egyik srác egyszer azt üzente: "Szerinted romantikus lenne, ha a hajadhoz passzoló turbánt viselnék, és együtt elmennénk valahova?". Zöld hajam van, úgyhogy elképzeltem, milyen király lenne. Végül nem vett fel turbánt, de a randi nagyon jó volt. - Panna, 25

Egyszerűen azt írták "Olyan mosolyod van, amitől én is mosolyogni kezdek. Már egyszerűen attól is, hogy a képeidet néztem. Köszönöm, hogy feldobtad a napomat." Rövid, kicsit nyálas, de szerintem nagyon cuki. - Zsófi, 33

A srác, akivel most is randizom, nem mondott semmi rendkívülit, csak megkérdezte, hogy mit olvasok éppen - a bio-mban ugyanis az állt, hogy imádom a könyveket. Megmondtam, ő pedig kiderült, hogy már olvasta, és máris megvolt a közös pont - erről kezdtünk el beszélgetni, és így jutottunk el végül a randiig." - Hana, 28 éves

Szeretek túrázni, ez látszik a képeimen is. De volt egy hódolóm, aki megcsavarta a dolgot. "Látom, hogy szereted a hosszú sétákat. Én is: a hűtőtől egészen vissza a kanapéig. De kilométer hiányom van, úgyhogy egyszer tényleg szívesen elmennék egyet kirándulni. Mondjuk veled, jövő szombaton?" Kreatív volt, vicces, ráadásul nagyon betalált. - Lia, 22

Volt egy érdekes üzenet, amire nem tudtam nem visszaírni. A srác a következőt írta: "Mi az a 3 dolog, amit mindenképp meg akarsz tenni, mielőtt meghalnál? Már azon kívül, hogy szkippelnéd ezt a beszélgetést." Tök jót nevettem, ráadásul el is gondolkodtatott, úgyhogy végül beszélgetni kezdtünk. - Lili, 29


Mire érdemes figyelned?


Vigyázz, hogy ne indíts olyan béna, felszedős szövegekkel, amiket valószínűleg minden héten hall, és amitől forró ólmot öntene a fülébe.


Szintén nem válaszolnak majd (jobb esetben, rosszabban elküldenek melegebb éghajlatra), ha egy névvel viccelődsz - kivéve, ha tudsz egy nagyon kreatív és szórakoztató üzenetet írni.


(De Isten, Gandhi, és Beyoncé nevében könyörögve kérlek, ne kérdezd meg egy Kata nevű lánytól, hogy van-e még egy Pepsije, mert biztos, hogy nem örömében fakad sírva.)


A jó Tinder szöveg nem minden, a képeken is oda kell tenni magad


Hidd el, egy jó szöveget nagyon is el lehet szúrni egy rossz profilképpel, és senki sem szeretne meddő próbálkozásokat, és sorozatos visszautasítást, főleg ha belerakja a munkát az írásba.


Mondhatnád erre, hogy “de hiszen erre ott van a telefonom, lövök magamról pár jó szelfit, és ennyi”, de sajnos ez az esetek 99%-ában nem lesz elég. Sőt, a szelfik… maradjunk annyiban, hogy baromi előnytelenek. Ahogy az üzenetekbe, úgy ebbe is bele kell rakni a munkát.


De ne szonytyolodj el: két jó hírünk is van.


Az egyik, hogy tudunk rólad profi társkereső fotókat lőni, így a munka neheze a miénk lesz. A másik igazából nekünk jó hír, mert valójában nem munkaként fogjuk fel, hiszen imádjuk azt, amit csinálunk, a portré fotózást. Ezért is születhettek olyan életszerű, mégis profi fotók, mint amilyeneket alább is láthattok.



Hitelességünket már több mint 800 fotóalanyunk igazolja:


A részletes információkat olvasd el a Tinder Fotózással kapcsolatos oldalunkon, ahol megtalálod az árakat, és még több hasznos információhoz juthatsz, hogy a legjobb csajok megtaláljanak téged:


Amennyiben pedig érdekel, hogy mi a társkereső fotózás menete, illetve továbbra is maradtak kérdések benned a szolgáltatással kapcsolatban, ajánljuk figyelmedbe az alábbi videót.








bottom of page