top of page
  • Szerző képeAttila

Tinder trükkök amivel sokkal több csaj fog jobbra húzni

Frissítve: 2023. dec. 18.

Ha megkérdeznéd a felhasználókat a Tinder legnagyobb problémájáról, a pasik biztosan elsőként említenék a komoly férfitöbbletet. És valóban, sokkal több férfi használja az alkalmazást, mint nő, ennek megfelelően a pasik körében nagy a verseny, míg a csajok valódi terülj-terülj asztalkámmal szembesülhetnek. Vajon az erősebbik nem képviselőjeként mennyire lehet ilyen körülmények között labdába rúgni?


Csalódás a Tinder a férfiaknak


A Tinderrel kapcsolatban sokszor lehet hallani, hogy a pasiknak egy csalódás az egész, ami a fentiek fényében érthető is, hiszen komoly mértékű konkurencia mellett kell érvényesülniük, nehéz dolguk van. A nőknek ezzel szemben olyannyira van miből válogatni, hogy szinte egy webáruházban érezhetik magukat, amit a másik tábor szerint ki is használnak.


2, azaz kettő másodperc – ennyi idő alatt döntik el a csajok, hogy jobbra vagy balra húznak.

Ez éppen egy hosszabb pillantás a profilképedre, és ha az nem elég meggyőző, már mehetsz is a levesbe. Nem, nem fogja elolvasni az adatlapodat, hogy aztán meggondolja magát a meggyőző bemutatkozás, vagy néhány másik kép miatt. Kizárólag az első fotód, a nyitóképed alapján fog dönteni.


Most mondhatod, hogy a nők milyen felszínesek, de gondold végig: valójában te ugyanilyen vagy. Megnézed egy csaj képét, akit feldob a Tinder, ha nem tetszik, amit látsz, te sem vagy rá bővebben kíváncsi. Más kérdés, hogy olykor csak azért nem tetszik, amit látsz, mert előnytelen, nem elég meggyőző a fotó – de ez már ugye nem derül ki, mert a többit nem nézed meg. És a lányok sem.


A Tinder kép, amit jobbra húznak


A tinderes sikered kulcsa, a trükk, amit alkalmaznod kell férfiként ezek után egyértelmű: kell egy ütős profilkép.

Olyan, ami a legjobb arcodat mutatja. Ilyet a legritkább esetben tudsz magadról készíteni, akárhogy is próbálkozol, hidd el.


Hogy mi a baj a saját készítésű társkereső képekkel?


  • Az, hogy szelfi. Legtöbbször gáz a beállítás is, de nagyobb gond, hogy túl közeli, félig a telóra figyelsz, képtelenség jó szögből elkapni magad. A másik nagy probléma még a szelfivel, hogy azt az üzenetet közvetíti, hogy egy magányos ember vagy.

  • Agyonfilterezett. Hát igen, mindenkin van néha egy-egy pattanás, szarkaláb, mindenkinek lehet fáradt a szeme, túl vékony az ajka, tűnhet nagynak a fotón az orra stb. Az utómunkálatokhoz azonban kevesen értenek annyira, hogy természetes maradjon a végeredmény. Egy agyonfilterezett kép übergáz, garantáltan elijeszt mindenkit.

  • Túl távoli. Ha kilépsz a szelfik béklyóiból, és kiválasztasz egy olyan fotót, amit más készített rólad, félő, hogy az meg túl távoli lesz, amin nem is látszol rendesen – szerinted mennyien fognak tovább nézegetni?

  • Homályos. Sokszor annyira, hogy nem is lehet rendesen látni az arcot – egy ilyen képtől mit is várhatnál?

  • Sötét. Ugyanazért gond, mint a homályos kép, nem is látszol rajta rendesen, ezzel el is veszted az érdeklődést.

  • Napszemüvegben vagy. Bizony, az online társkeresők nem szeretik a napszemüveges képeket. Gondolj bele, a csaj a másik oldalon téged szeretne látni, szeretne megnézni a szemedet, mielőtt dönt.


Béna profilkép = biztos bukta


Hogy rövid legyek: ha a nyitóképed nem jó, buktad az egészet, még akkor is, ha nagyon szellemesen mutatkozol be, nagyon érdekes ember vagy, és a többi képed alapján egész jól nézel ki.

A fő képed dönt el mindent, az a 2 másodperc, amit a csajok rászánnak, hogy megnézzék. Ha az rendben, csekkolják a többi infót, ha nem, mehetsz balra.


Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy kimaxolod a 2 másodpercbe rejtett lehetőségeket, profi fotóval szállj ringbe! Gyere el hozzánk, hogy megtaláljuk a legelőnyösebb oldaladat, és olyan képeket készíthessünk rólad, amikkel tarolni tudsz a Tinderen, konkurencia ide vagy oda!



Hitelességünket már több mint 800 fotóalanyunk igazolja:




A Társkereső fotózásról további részleteket itt tudhatsz meg:




bottom of page