top of page
  • Szerző képeAttila

Ingyenes társkeresők: ezeket használd, ha sikert szeretnél

Frissítve: 2023. okt. 17.

Magyarországon számos ingyenes társkereső platform áll rendelkezésünkre, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatjuk az igazit. Ezek a weboldalak és alkalmazások lehetővé teszik, hogy randizzunk emberekkel, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, és komoly kapcsolatot keresnek. Íme néhány a legjobbak közül:


  1. Tinder: A Tinder az egyik legismertebb társkereső alkalmazás világszerte. Az ingyenes verzióban is rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, például a profilkészítés és a jobbra-balra húzás alapján történő társkeresés. A Tinder könnyen kezelhető és egyik legismertebb platform a fiatalabb generáció körében.

  2. Facebook Társkereső: A Facebook Társkereső egy újabb népszerű lehetőség Magyarországon. Az ingyenes regisztráció után lehetőséged nyílik a profilkészítésre, a keresésre és a kommunikációra más felhasználókkal. A platform a Facebook közösségi hálózat részeként működik, így könnyedén megtalálhatod a közös ismerősöket és érdeklődési köröket.

  3. Bumble: A Bumble egy másik népszerű társkereső alkalmazás, amely Magyarországon is széles körben elterjedt. Az ingyenes verzióban lehetőség van a profil létrehozására, üzenetküldésre és más felhasználók felfedezésére. Az alkalmazásban számos funkció áll rendelkezésre, amelyek segítségével könnyedén találhatsz új partnert.

  4. Happn: A Happn egy helyalapú ismerkedős applikáció, ami olyan felhasználókat dobál be neked, akivel egy helyszínen mozogsz. Az ötlet jó, érdemes ezt is kipróbálni, Magyarországon is sokan használják már.


Ezek az ingyenes társkereső platformok kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy új embereket ismerj meg, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, és komoly kapcsolatot keresnek. Legyen szó a Facebook Társkeresőről, a Randivonalról, a Tinder-ről vagy a Bumble-ről, mindegyik platform segítségedre lehet abban, hogy megtaláld az igazit.


Egyik ingyenes társkereső sem működik, rossz képekkel


Használhatsz bármilyen appot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi társkereső profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni.


Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik a társkeresőkön működni fognak, és a társkeresők algoritmusa szeretni fog téged.


Nem a levegőbe beszélünk, hitelességünket már több mint 800 fotóalanyunk igazolja:
Ha érdekelnek a Tinder fotózás részletek:bottom of page