top of page
  • Szerző képeAttila

Badoo vagy Tinder? Elmondjuk melyiket használd (röviden)

Frissítve: aug. 24.

A Tinder és a Badoo olyan online társkereső alkalmazások, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy ismerkedjünk és randizzunk más emberekkel. Azonban van néhány fontos különbség a két alkalmazás között. Itt van a három legalapvetőbb közülük:


1. Funkciók:

  • Badoo: A Badoo alkalmazás kiterjedt funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a személyes adatlapok létrehozását, fényképek és videók megosztását, chatelést, közös érdekek alapján történő partnerkeresést, illetve játékos elemeket, mint például a "Találkoztam" funkciót.

  • Tinder: A Tinder egyszerűsített felülettel rendelkezik, amely inkább a fiatalokra van tervezve. A felhasználók a másik személy fotóját nézve dönthetnek arról, hogy "jobbra" vagy "balra" húzzák az adott személy profilját. Ha mindkét fél jobbra húzza egymást, akkor az ún. "match" létrejön, és lehetőség nyílik a chatre.


2. Célközönség:

  • Badoo: A Badoo inkább a szélesebb közönséget célozza meg, és nemcsak párkapcsolatokra fókuszál. Emellett barátságok, új ismeretségek kialakítása és más típusú kapcsolatok létrehozása is fontos lehet ezen az alkalmazáson keresztül.

  • Tinder: A Tinder főként a romantikus partnerkapcsolatok keresésére koncentrál. Az alkalmazás híres a könnyed és gyors kapcsolatfelvételi lehetőségeiről.


3. Elterjedtség:

  • Badoo: A Badoo régóta létező platform, amelynek több mint 400 millió regisztrált felhasználója van világszerte. Az alkalmazás sikeresen működik és népszerű azok körében, akik különböző típusú kapcsolatokat keresnek. Inkább az idősebb korosztály használja, ez az egy baj van vele, hogy elment fölötte az idő.

  • Tinder: A Tinder az online társkeresés egyik ikonikus alkalmazása lett, és nagyon népszerű a fiatalabb generáció körében, de már az idősek körében is jön fel. Az alkalmazás könnyen kezelhető felülete és egyszerű "húzd jobbra/húzd balra" mechanizmusa hozzájárult sikeréhez. Több millió "match" és kapcsolat született már a Tinderen keresztül.


Lehetőségeid a Badoo vagy a Tinder mellett

Nem csak a Badoo, vagy a Tinder az, ahol próbálkozni érdemes, a Bumble, a Happn és a Facebook Társkereső is megérhet egy misét.


Róluk itt írtunk:

A Facebook társkereső jellemzése


A Happn jellemzése


A Bumble jellemzéseEgyik társkereső applikáció sem működik, rossz képekkel


Használhatsz bármilyen appot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi Tinder profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni.


Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik a társkeresőkön működni fognak, és a Bumble/Tinder algoritmusa szeretni fog téged.


Nem a levegőbe beszélünk, hitelességünket már több mint 800 fotóalanyunk igazolja:
További infókat a Tinder/Badoo fotózásról itt találsz:


KÉREM A FÉRFI TÁRSKERESŐ FOTÓZÁS INFÓKAT


KÉREM A NŐI TÁRSKERESŐ FOTÓZÁS INFÓKAT

bottom of page