top of page
  • Szerző képeAttila

Nincs feszengés és mesterkélt fotók – így zajlik a Tinder fotózás nálunk

Frissítve: 5 nappal ezelőtt

A társkereső fotózás nem könnyű műfaj, sem az alanynak, sem pedig a fotósnak. Igazán jó, természetes hatású képek akkor készülnek, ha mindenki jól érzi magát a fotózáson. Ezért szoktuk azt mondani, hogy a jó fotós egy kicsit pszichológus is: munka közben eléri, hogy megnyílj, oldódjon benned a feszültség. Mi mindent megteszünk a jó társkereső fotókért, és több trükk is van a tarsolyunkban, hogy ez sikerüljön.


Nem egyszerű kialakítani egy olyan fotózási folyamatot, ami mind a fotós, mind az alany szempontjából komfortos. Hosszú évek munkájával nekünk már sikerült ezt elérni, és büszkén mondhatjuk, hogy mindenkiből ki tudjuk hozni a maximumot – igen, belőled is! Ez az, amit egy rutintalan fotóstól nem fogsz megkapni.


Az alábbiakban pedig megosztjuk veled, hogyan is csináljuk!


Így épül fel nálunk a Tinder fotózás:


Első körben kicsit megismerünk

A legtöbb fotóalany úgy érkezik meg hozzánk, hogy zavarba van, izgul, hogy huzamosabb ideig a kamera előtt kell állnia, és kizárólag őt fogjuk fotózni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez nagy stressz annak, aki nincs hozzászokva, hogy fotózzák, annak pedig főleg, aki általában véve nem szereti a róla készült képeket, kellemetlenül érzi magát a fényképezőgép előtt.


Ezért mielőtt bármit is tennénk, időt szánunk egy kis beszélgetésre, hogy a fotóalanyunknak legyen ideje megnyugodni, elengedni magát. Ha stúdióba jössz, lehetőséged van meginni egy kávét vagy üdítőt mielőtt kezdünk. Nem sietünk, nem hajt a tatár, nálunk nem a futószalag munkát fogok kapni.


Személyre szabott Tinder képeket csinálunk rólad

Mindenkit személyre szabottan fotózunk, azaz nincsenek rutinszerűen készített képek ugyanolyan helyszínekkel, hátterekkel, beállításokkal. Felmérjük, hogy milyen pozíció a legelőnyösebb számodra, a helyszín és a háttér kiválasztásánál is figyelembe vesszük a preferenciáidat, egyéniségedet. Nagyon fontos, hogy olyan képek készüljenek, amik rád jellemzőek.


Mindent biztosítunk a kiváló képekhez: helyszínt szervezünk, felkészülési útmutatót küldünk

Azon kívül, hogy jelentkezel a tinder fotózásra, semmire nem lesz gondod. Mi intézzük el a helyszínt, szerzünk neked sminkest és fodrászt ha szükséges, mindezt azért, tényleg csak magára a fotózásra kelljen koncentrálnod. Az alkalom előtt természetesen kapsz tőlünk egy részletes útmutatót, amelyben kifejtjük, hogy mire kell figyelned, mit kell magaddal hoznod, és mi az, amit mi biztosítunk.


A beltéri helyszíneket, ahol fotózni szoktunk, itt meg tudod nézni:



Segítünk ruhát választani

Mindig nehéz kérdés, hogy milyen ruhát viselj a fotózáson. Mivel tapasztalataink szerint az alanyoknak az a legjobb, ha saját ruháikban vannak, azt szoktuk kérni, hogy egy utazótáskányi ruhát hozz magaddal. Ezek lehetőleg különböző ruhák legyenek: alkalmi hétköznapi, sportosabb, elgánsabb stb.


A fotózás előtt segítünk kiválasztani azokat a darabokat, amik a legjobban állnak, és amikben a legjobb képek készülhetnek, természetesen abszolút szem előtt tartva a fotózás célját.


Természetes pillanatképek, nincs erőltetett pózerkedés

Nem kell attól tartanod, hogy beállítunk egy pózba, majd olyan instrukciókat fogsz hallgatni, hogy emeld feljebb az állad, kicsit tedd hátrébb a kezed, esetleg vedd kisebbre a mosolyodat. A mi módszerünk, hogy elkapott pillanat-szerű képeket készítünk, így folyamatosan megy a beszélgetés, oldott hangulatban zajlik a fotózás. Nem kérjük, hogy bámulj a kamerába, nem teremtünk kínos helyzetet, amikből egyébként is csak béna, mesterkélt fotók születnek.


Sokkal inkább szeretünk olyan képeket készíteni, amik természetesen ábrázolnak, miközben csinálsz valamit: telefont nyomkodsz, beszélgetsz, nevetsz, írsz valamit egy noteszbe, laptopon gépelsz stb.



Nálunk nem kell izgulnod, 10 éve a szakmában vagyunk

Erről a témáról inkább egy videót linkelünk be, ugyanis Attila kifejtetette ezt a témát elég szépen:



Mi nem csak készítünk pár képet, és kész. A fotózás nálunk tanácsadás is

Ha már itt vagy, beszélgethetünk egy kicsit a társkeresésről, a Tinderes sikereidről vagy éppen sikertelenségedről is. Több mint 800 társkereső fotózást végeztünk már el, rengeteg történetet hallottunk, ezért van némi rálátásunk a témára. Ha elfogadod, akkor személyre szabott tippekkel próbálunk neked segíteni abban, hogy a fotókon kívül mivel tudod még eredményesebbé tenni az online társkeresést. Ha szeretnéd, tudunk segíteni a bio leírással kapcsolatban is, vagy akár, hogy hogyan kommunikálj.


A képeket abban a sorrendben küldjük meg, ahogy a társkeresőre fel kell töltened

A fotózás után olyan képeket adunk át, amik a Tinderre vannak méretezve, optimalizálva, tehát teljesen feltöltésre készek, Kicsit a sorrendben is segítünk: úgy állítjuk őket sorba, ahogy szerintünk fel kell töltened őket.


Ismerjük a nehézségeidet, nálunk nem "csak" fotókat, hanem egy minőségi társkereső profilt kapsz

Az online társkeresés sok mindent megkönnyít, de ez nem jelenti azt, hogy könnyű terep lenne. Nagyon nagy a verseny, és nagyon nehéz kitűnni a mezőnyből – éppen ezért fontos, hogy mindent megtegyél ennek érdekében!


Olvas el tippjeinket a bio kitöltéséről, arról, hogy mit írj Tinderen a másiknak match után!



Végezetül pedig, egy videós összefoglalót is meg tudsz itt nézni erről a szolgáltatásról:




Fordulj hozzánk, ha a legjobb képekkel szeretnél harcba szállni!





bottom of page