top of page
  • Szerző képeAnita

5 kreatív női Tinder profil, ami tutira bejön a pasiknak

Frissítve: 2023. nov. 6.

Stabilan tartja magát a tévhit, mely szerint a nőknek könnyű dolguk van a Tinderen, hiszen akkora a férfitöbblet a randi appon, hogy ha nem csinálnak semmit, akkor is tömegek húzzák őket jobbra. Ez talán igaz is, de ha többet szeretnének egy kis egótuningnál, neadjisten tényleg azért vannak fent, hogy egy normális párt találjanak maguknak, akkor bizony nekik is fel kell mutatniuk valamit. Például egy épkézláb, figyelemfelkeltő bemutatkozást.


Változtasd meg a Tinder profilodat!


Korábban már írtunk arról, hogy ha egy nő folyamatosan olyan férfiak érdeklődését keltik fel, akikét nem igazán szeretné, akkor érdemes egy kicsit jobban átnéznie a profilját, mert könnyen lehet, hogy észre sem veszi, de a hiba az ő gépezetében van. Hogy mi lehet a gond pontosan, az igen változó lehet; lehet, hogy a képeid nem stimmelnek, de az is lehet, hogy a bemutatkozásod gáz.


Az mindenesetre nem árthat, ha egy kicsit feltuningolod a profilodat, új női portré fotókkal és szövegekkel ugyanis talán jobb esélyeid lesznek arra, hogy normális pasik is rádbukkanjanak. Nem fogunk áltatni: nem tudod teljes mértékben kiszűrni a mindenkit is jobbra húzó, dickpiceket küldözgető, hellomizuzókat, de ha a bio-d alapján érdekesebb személyiség vagy, sokkal jobbak az esélyeid arra, hogy normális férfiak is akadjanak a horgodra.


Milyenek az átlagos női Tinder profilok?


Egy szó: unalmasak. Nyugi, a pasiké sem jobb, csak az a gond, hogy egy uncsi bio-val nem igazán tudod megmutatni, miért is érdemes veled ismerkedni.


Legtöbben címszavakban írnak magukról olyan rendkívül fontos infókat, mint a kedvenc szín, kedvenc kaja, kedvenc virág, vagy éppen azt fejtik ki, hogy milyen herceget keresnek fehér lovon, hozzátéve, hogy „kalandorok kíméljenek”.


Akik próbálnák picit erőltetni a kreativitást, azok a bio-jukba bemásolnak egy rájuk aaaaannnnyira jellemző idézetet – ez a legrosszabb verzió, kb. mintha saját gondolataik se lennének. Egyébként meg minden harmadik csajnál ugyanaz a rendkívül magasröpőtű idézet szerepel.


Milyen lenne egy jó Tinder profil?


Először is: ne akarj ténylegesen bemutatkozni, úgysem tudsz olyan pici terjedelemben érdemi infókat megosztani magadról. Teljesen fölösleges elkezdeni irkálni, hogy te egy normális, cuki csaj vagy, akinek egy hűséges, szerető pasi kellene, mert mindenki azt írja magáról, hogy ő egy normális, cuki csaj, és persze ilyen pasit keres.


Ami a hobbikat és kedvenceket illeti: a legtöbb ember semmi olyasmit nem csinál, amire egy másik ember felkapná a fejét, hogy „wow, de király, biztos érdekes ember lehet!”. Teljesen oké, hogy szereted a kutyákat, és szabadidődben a kiskutyáddal játszol, a barátnőiddel találkozol, olvasol, kertészkedsz, sorozatokat nézel stb., de most komolyan, szerinted ezért akar majd valaki veled ismerkedni?


Inkább olyasmin gondolkodj, ami a humorodat, a kreativitásodat, a hozzáállásodat mutatja meg. Egyetlen mondat is elég lehet ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire vagy laza, mennyire van önkritikád, mennyire tudsz nevetni akár saját magadon. Nincs szükség információk tömkelegére ahhoz, hogy valaki érdeklődését felkeltsd!



Összeszedtünk 5 női Tinder profil szöveget, amiknek nagy sikerük volt/van a pasiknál:


Threesome? No thanks… If I wanted to disappoint two people in the same room, I’d have dinner with my parents.

"Édeshármas? Nem kösz… Ha két embernek akarnék csalódást okozni egy szobában, akkor a szüleimmel vacsoráznék."


Ez egyrészt poén, tehát máris kiderül rólad, hogy van humorérzéked. (Apropó: tudtad, hogy a pasik szerint a legtöbb nőnek nincs? Plusz pont, ha neked van).


Másrészt, finoman máris leszerelted azoknak a nyomiknak egy részét, akik match után rád írnak, és a harmadik mondat után a szexuális vágyálmaikkal kapcsolatos kérdéseket kezdenek el feltenni. pl. hogy voltál-e már hármasban, és tervezel-e ilyesmit a jövőben (velük, természetesen).



I’m just a girl, standing in front of a boy, asking him if he’s going to eat the rest of that pizza.

"Csak egy lány vagyok, aki egy fiú előtt áll, és azt kérdezi tőle, meg fogja-e enni a maradék pizzát."


Bizonyára neked is megvan ez az überromatikus mondat a Sztárom a páromból… vagyis az eleje. Szóval, mire már épp megijedne a pasi, hogy ezt a nyálas idézetet tolod ide, eljut a pizzás részhez – és valószínűleg röhög egyet. A humorérzék itt is jó pont, ráadásul diszkréten utaltál is rá, hogy vevő vagy egy jó pizzára. A legtöbb férfinak szimpatikus, ha egy nő nem salátán él.



I don’t want anything serious. Just someone to kill spiders for me.

"Nem akarok semmi komolyat. Csak valakit, aki megöli nekem a pókokat."


Vicces utalás arra, hogy azért mégiscsak jó lenne egy állandó pasi, de nem elvárások tömkelegével indítasz. Szemben azokkal a bemutatkozókkal, amelyekben a csajok azt sorolják, mit várnak el a leendő párjuktól, egy ilyen bio sokkal szimpatikusabb lehet. Mondjuk, egy olyan srácnak, aki nincs elájulva a saját nagyszerűségétől, de szívesen lecsapja neked a pókot a sarokban.



If you can’t handle me at my worst, then leave because I don’t have a best. I’m always awful.

"Ha nem tudsz kezelni a legrosszabb formámban, lépj le, mert nincs jobb. Mindig borzalmas vagyok."


A férfiak szerint a nők hisztisek, legalábbis a többség, és csak legyintenek, ha valaki azt állítja magáról, hogy ő nem az. Ne is próbáld! A fenti mondattal egyszerűen csak azt üzened, igen, vállalom, hogy vannak rossz pillanataim, fogadj el ezekkel együtt. Mivel poént csináltál belőle, az időnkénti hiszti máris bocsánatosabb bűn (és úgyis tudjuk, hogy olyan nincs, hogy valaki mindig borzalmas).




I’m a bad girl for a bad guy, a good girl for a good guy. I’m flexible.

"Rosszlány vagyok a rosszfiúknak, jó kislány vagyok a jó fiúknak. Rugalmas vagyok."


Szerény paródiája annak, hogy a Tinder profilokon mindenki igyekszik olyan képet mutatni magáról, amit a másik fél (feltételezhetően) elvár. Egy kis fordított pszichológia: mivel azzal indítottál, hogy ezt fogod csinálni, automatikusan azt feltételezik a pasik, hogy csak vicceltél. Vicceltél?



Amit még a végén mindenképp ki kell emelnünk:

Ne szó szerint ezeket használd. Nyilván ezeknek a magyarra fordítása kicsit szerencsétlen, illetve a blogunkat sokan olvassák, így nagy az esélye, hogy mások profilján is ezek fognak visszaköszönni. A fenti mondatokat inkább csak inspirációként írtuk, találj ki magadnak sajátot, esetleg alakítsd át az írottakat, a fenti irányelvek alapján.


Összegyűjtöttük a legjobb férfi profilokat is:



Tanulság: ne vedd túl komolyan


Ha a férfioldalon a legnagyobb hiba a Tinderes bemutatkozásoknál, hogy nem foglalkoznak vele, gyakran ki sem töltik, a nőknél az, hogy túl komolyan veszik. Túl informatívak akartok lenni, de abba az 500 karakterbe 3 mondatnál több nemigen fér bele, azzal meg úgysem megy sokra a másik.


Az egyetlen, amire érdemes törekedni, hogy figyelemfelkeltő legyen a bio: elég, ha csak egy kicsit kilóg a sorból, ha nem ugyanolyan, mint a többi, hanem vicces, csípős, szarkasztikus, ami valamennyire rávilágít arra, hogy milyen is vagy. A részleteket majd úgyis megtudja a delikvens élőben.


…és persze a Tinder fotók…


És ha már arról van szó, hogy szeretnéd, ha normális pasik találnának meg, muszáj említenünk a fotókat. Neked vannak normális képeid, vagy csak 6 féle agyonfilterezett szelfit pakoltál fel? Nem vagy a képeken egy kicsit túl kihívó? Vagy éppen túl zárkózott? A képeken látni is valamit belőled?


Az első benyomás pillanatok alatt eldől – ha sosem tudsz értelmes jelölteket behúzni, gond lehet a képeiddel is.


A jó fotó nem mesterkélt, nem pózerkedős, nem szétfilterezett, és főleg nem szelfi. Olyan fotó, ami természetesen, de előnyösen ábrázol, és még a minősége is jó. Az ilyen képek általában első ránézésre megfogják a tekintetet – igen, még akkor is, ha nem vagy hibátlan.


Pár példa, hogy mi milyen Tinder fotókat készítünk:




Ha Te is szeretnél magadról ilyen képeket, jelentkezz társkereső fotózásra!


bottom of page