top of page
  • Szerző képeTamás Horváth

Társkereső fotózás trendek férfiaknak: mi működik és mi nem manapság?

Frissítve: márc. 28.

Volt idő, nem is olyan régen, amikor még félpucér férfi fotókkal volt tele a fél Tinder. Ez azonban napjainkban már nem működik: sokkal kifinomultabb, szofisztikáltabb dolgok működnek idén. 


Nézzük is meg, hogy mik ezek!


Társkereső fotózás trendek

Amit már az elején biztosan elmondhatunk az az, hogy nem működnek a sablonos, szürke, semmitmondó dolgok. A Tinderen óriási a verseny, valahogy ki kell, hogy tűnj a tömegből!


A hatalmas versenyt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Tinder felhasználók 80%-a férfi, és 20%-a nő. Beszédes adat. Ha tehát nincsenek kimaxolva a képeid, esélyed sincs a sikerre.


Nézzük a konkrét fotó trendeket.



Fotó egy kisállattal: mindig bejön

Gondolj csak bele, hogy milyen videókat küldesz el szívesen az ismerőseidnek? Tuti, hogy vannak benne olyanok is, amikben vicces háziállatok szerepelnek. Az emberek, főleg a csajok, egész egyszerűen odáig vannak a cuki dolgokért: így működünk. 


Épp ezért egy fotó, amin a kedvenc négylábú barátoddal pózolsz, nem csak azt mutatja meg, hogy szereted az állatokat, hanem azt is, hogy gondoskodó és felelősségteljes vagy. 


Amit kiemelnénk: akkor igaz ez, ha tényleg szereted az állatokat. Azért ne vegyél kutyát, hogy a Tinderen becsajozz. Az már egy jobb megoldás lehet, ha egy barátod kutyáját elkéred.


Egy kisállatos kép nemcsak melegséget és szeretetet áraszt, de közben jó beszédtémát is szolgáltathat. 


A csajok szeretik a kisállatos képeket Tinderen


Törekedj a spontán elkapott pillanatokra

Felejtsd el a túlzottan megrendezett, mesterkélt fotókat. 2024-ben a természetesség és az őszinteség a kulcs. Egy fülig érő mosoly, vagy egy spontán nevetés sokkal többet mond el rólad, mint egy gépies póz. 


Tipp: Fotózd magad olyan helyzetekben, ahol igazán önmagad vagy, legyen szó egy baráti összejövetelről vagy épp miközben izzadtan hegyibringázva felérsz a csúcsra. 


tinder fotózás példa


Mutasd meg a hobbid

Az előbbi gondolatmenethez szorosan kapcsolódik ez a pont: hiszen ma már nem elég csak magadról lőni néhány képet, mutasd meg, hogy mit szeretsz csinálni, és azt, hogy ki vagy te valójában.


Egy fotó, amin éppen hegyet mászol, gitározol, vagy éppen kedvenc könyved olvasod, sokat elárulhat a személyiségedről. Ezek a képek ráadásul jó beszélgetésindítók is lehetnek, és segítenek abban, hogy tényleg azokkal az emberekkel ismerkedj meg, akiknek hasonló az érdeklődésük.




A depressziót tedd félre a fotókon

Nem feltétlenül csak a bio-ból kell, hogy áradjon a laza és humoros személyiséged, legyen olyan képed is, amin vicces vagy, vagy épp szórakozol. Például: egy nyári délutánon sörrel a kezedben ülsz egy teraszon. Ki ne akarna hozzád csatlakozni?




Mutasd meg az érzelmesebb oldalad

Főleg a férfi felhasználók nyílnak meg nehezen, pedig a nők az őszinte, érzelmeiket 100%-ban felvállaló pasikat kedvelik. Ez persze nem azt jelenti, hogy végig fekete-fehér képekkel kell megemlékezned a legutóbbi szakításodról. Inkább olyanra gondolunk, hogy ha szoktál gitározni, akkor tegyél fel egy olyan képet amin épp gitározol. Ha festesz, tegyél fel egy olyat amin épp állsz a vászon előtt és dolgozol. Vagy szeretsz fotózni, akkor legyen egy kamera a nyakadban. A lényeg, ha van valamilyen érzelmesebb hobbid, mutasd meg!


tinder fotózás

Változatos képeket rakj ki

Arra nagyon figyelj, hogy ne minden fotód ugyanabban a ruhában készüljön. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor ugyanabban az ingben vagy minden fotón. A másik oldal azt gondolhatja, hogy csak az az egy ruhád van.


Most pedig nézzük meg azt, hogy mik azok a fotók, amelyeket 2024-ben jobb, ha elfelejtesz.


Mik azok a fotók, amik nem működnek a Tinderen?



Félpucér fotót 80-as IQ fölött nem teszünk ki

Van, ami már régen sem működött túlságosan, manapság pedig már pláne nem. Ilyen a félpucér, tükör előtt feszítős fotó. Óriási tévhit, hogy ezek működnek. A nők nem ilyen alapon gondolkoznak. Te férfiként nyilván beindulsz, ha egy nőről ilyen fotót látsz. Ha azt hiszed, hogy ez visszafele is igaz, tévúton jársz.


Mit mond el egy félpucér fotó egy pasiról? Leginkább azt, hogy ego problémái vannak, és hogy el van olvadva saját maga tökéletességétől.

Ami nyilván tudjuk, hogy csak kompenzáció, ha tényleg elégedett lenne magával, nem töltene fel ilyen képet.

Röviden: ez nem túl jó kezdés.


A félpucér fotó 2024-ben nem menő a Tinderen

Könyörögve kérünk tehát, hogy ezeket ne.


Ne pózolj se hallal se semmilyen döglött állattal

Nehéz erről beszélnünk. Ha szoktál horgászni, neked nyilván a hobbidról van szó, nem akarunk megbántani, ne úgy vedd most ezt.

Ezzel igazából az a gond, hogy a nőket totálisan hidegen hagyja, hogy mekkora, milyen hal van a kezedben. Ők ezt egyszerűen nem értik, sőt, visszataszítónak is találják.

Az, hogy téged a horgászás kikapcsol, egy remek dolog. Csináld, amennyit csak tudod. Viszont a Tinderre a napi fogás feltöltését inkább hanyagold, mert csak elijeszti a látogatóidat.





A szelfiket felejtsd el

A legtöbb nőt ki lehet üldözni a világból a béna szelfikkel.


A szelfinek nagyon rossz üzenete van:

Egy magányos ember vagy, aki nem él semmilyen társasági életet, és sosem készül róla fotó. Eleve fura, ha egy pasi magát fotózgatja.

Engedd, hogy más készítsen rólad képet, akár egy profi fotós. Nagyon sok olyan ember keres meg minket, aki nem szereti, ha más fotózza, mert azok a képek nem sikerülnek annyira jól, mint a szelfik, hiszen azon látja magát az ember. 


Ne használj szelfit a tinderen


Egy kicsit olyan ez, mint a hajvágás. Ha magadnak csinálod, te azt hiszed, hogy okés. Ha az anyukád vagy a haverod vágja a hajad (hacsak nem fodrászok), akkor abból nagyon ritkán sül ki jó dolog. Hidd el, volt már bili frizurám és punk séróm is, de egyikkel sem sikerült becsajoznom. 



Már profi Tinder fotós segítségét is igénybe tudod venni

Ha egy profi fotós készít rólad képeket, azokon nem fogsz rosszul kinézni (vagy ha igen, akkor nálunk nem kell fizetned). Olyan ez, mintha egy király barberhoz mennél el: teljesen más lesz a fizimiskád, más lesz az önbizalmad egy professzionális hajvágás után. Ha gondolod, akkor fűzd össze a kettőt, és miután elugrottál a barberhoz, nézz meg nálunk egy társkereső fotózást. Utána pedig már csak hátra kell dőlnöd, és nézni, ahogy felpörög a match számláló.




Ilyen Tinder képeket csinálunk rólad, ha hozzánk jössz társkereső fotózásra:




Amennyiben pedig kíváncsi vagy árainkra, vagy hogy hogy működik nálunk a Tinder fotózás:


bottom of page