top of page
  • Szerző képeAttila

Badoo profilok: 10 tipp a megfelelő kitöltéshez

Az online társkeresés napjainkban egyre elterjedtebbé válik, és számos platform áll rendelkezésre annak érdekében, hogy segítse az embereket megtalálni a szerelmet vagy akár csak új barátokat. Az egyik ilyen platform a Badoo, amely a világ egyik legnagyobb társkereső oldala. Ha úgy érzed, hogy ideje lenne kipróbálni ezt a platformot, vagy már regisztráltál, de szeretnéd kicsit tuningolni a profilod, hogy több sikert érj el, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megosztunk néhány hasznos tippet arról, hogy milyenek a sikeres Badoo profilok.


1. Válassz megfelelő nevet és fotót: A profilkép és a felhasználónév az első dolgok, amiket az emberek látnak, amikor megnézik a profilodat. Válassz egy jól mutató, jó minőségű képet, amely tükrözi a személyiségedet. Fotóra itt lesz egy példa:

Ez a kép egy ideális társkereső nyitóképnek mondható. Minőségi, jól elkapott fotó, valamint nem szelfi. Miért ne tölts fel szelfit a társkeresőkre? Azért, mert rossz üzenetet közvetít. Azt mutatod vele, hogy egy magányos ember vagy, akinek egy ismerőse sincs, aki tudna róla 1-2 fotót készíteni.

2. Kitöltött profil: Ne hagyd ki az alapinformációkat a profilodról. Az életkor, lakhely, foglalkozás és egy rövid bemutatkozás mind olyan részletek, amelyek segíthetnek az embereknek megismerni téged.


3. Bemutatkozó szöveg: Az "About Me" vagy "Bemutatkozás" rész lehetőséget ad arra, hogy részletesebben bemutatkozz és megoszd az érdeklődési körödet, hobbijaidat, vagy akár a céljaidat a társkeresés terén. Ne félj megmutatni a személyiségdet!


4. Profilkiegészítések: A Badoo számos profilkiegészítést kínál, mint például a hobbi és érdeklődési kör kifejezését, illetve a csillagjegy megadását. Ezek a kiegészítések segíthetnek jobban megismerni és megtalálni azokat az embereket, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek.


5. Fényképek száma és minősége: Ne korlátozd magad egyetlen fényképre. Tölts fel több képet is magadról, amelyek bemutatják különböző oldalaidat és hobbijaidat. Fontos, hogy a képek jó minőségűek legyenek és tükrözzék a valóságot. A legjobb, ha profi fotóssal dolgozol, vannak már ugyanis társkereső fotósok Magyarországon is! Ők kifejezetten az online társkereséshez csinálnak rólad fotókat. Történetesen mi is ezzel foglalkozunk. 😊


6. Aktivitás: Ne csak regisztrálj a Badoon, majd hagyd porosodni a fiókod. Látogass el rendszeresen az oldalra, válaszolj üzenetekre, és vegyél részt a közösségi tevékenységekben. Minél aktívabb vagy, annál nagyobb az esélyed arra, hogy találkozz új emberekkel.


7. Kommunikáció: Ha valaki megszólít téged, legyél udvarias és válaszolj. A jó kommunikáció kulcsfontosságú a sikeres online társkereséshez.


8. Vigyázz az adatvédelemre: Ne ossz meg túl sok személyes információt az ismeretlenekkel. Legyél körültekintő adataid és fotóid terjesztésével.


9. Proaktivitás: Ne várj, hogy mások keressenek meg. Te is aktívan keress potenciális partnereket, és küldj üzeneteket, ha találsz valakit, aki felkeltette az érdeklődésedet.


10. Legyél önmagad: A legfontosabb tanács az, hogy legyél önmagad. Ne próbálj meg másnak tűnni, mint amilyen valójában vagy. Az őszinteség és az autenticitás vonzóvá tesz téged a megfelelő személyek számára.Az online társkeresés izgalmas lehetőséget kínál arra, hogy új embereket ismerj meg és találkozz olyanokkal, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek. A Badoo egy hatékony eszköz lehet ebben az úton, de a sikerhez fontos az erőfeszítés és az odafigyelés. Legyél türelmes, és ne add fel, ha az első próbálkozások nem hoznak azonnali eredményt. A Badoo és más társkereső platformok lehetőséget adnak az embereknek arra, hogy új kapcsolatokat építsenek, de az igazi találkozásokhoz az offline világban is aktívnak kell lenni. Hajrá, és sok sikert kívánok a Badoo használatához!


Lehetőségeid a Badoo mellett

Nem csak a Badoo az, ahol próbálkozni érdemes, a Bumble, a Happn és a Facebook Társkereső is megérhet egy misét.


Róluk itt írtunk:

A Facebook társkereső jellemzése


A Happn jellemzése


A Bumble jellemzéseEgyik társkereső applikáció sem működik, rossz képekkel


Ahogy már fent is írtuk, használhatsz bármilyen appot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi Tinder profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni.


Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik a társkeresőkön működni fognak, és a Bumble/Tinder algoritmusa szeretni fog téged.


Nem a levegőbe beszélünk, hitelességünket már több mint 800 fotóalanyunk igazolja:
További infókat a Tinder/Badoo fotózásról itt találsz:


KÉREM A FÉRFI TÁRSKERESŐ FOTÓZÁS INFÓKAT


KÉREM A NŐI TÁRSKERESŐ FOTÓZÁS INFÓKAT

bottom of page