top of page
  • Szerző képeAttila

A Badoo társkereső: működik még az egyik legnagyobb veterán?

Frissítve: 2023. dec. 18.

Az online társkeresés és az ismerkedés világa az elmúlt évtizedekben radikálisan megváltozott. Az emberek egyre inkább a digitális platformok felé fordulnak, hogy új kapcsolatokat alakítsanak ki és új partnerre leljenek. A Badoo az egyik olyan platform, amely hatalmas népszerűségnek örvend a világon. De vajon hogyan működik ez az alkalmazás, és miért vált egyik leghíresebb társkereső platformmá?


A Badoo letöltése és egy kis jellemzés

A Badoo 2006-ban indult, és azóta világszerte több mint 470 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Az alkalmazás lényege, hogy lehetőséget teremt az embereknek, hogy új partnereket ismerjenek meg, chateljenek, flörtöljenek vagy akár hosszú távú kapcsolatokat építsenek ki. Az alkalmazás lényegében két fő részből áll: a profil létrehozásából és a partnerkeresési funkcióból.

A Badoo-t le tudod tölteni telefonos applikáció formájában bármilyen mobiltelefonra. Tudomásunk szerint web böngészőből elérhető funkciója nincsen.


A Badoo regisztráció és a profil kitöltése

Ez a folyamat rendkívül egyszerű és gyors. Lehetőséged van Facebook vagy más közösségi média fiókoddal összekapcsolni a profilodat, de ez nem kötelező. Az alkalmazás lehetőséget ad arra is, hogy képeket tölts fel, néhány alapvető adatot adj meg magadról, és akár egy rövid bemutatkozó szöveget is írj. Mindezek segítenek abban, hogy mások megismerjenek téged, és könnyebben találj olyan embereket, akikkel közös érdeklődési köröd van.


A Badoo használata

Miután elkészítetted a profilodat, elkezdődhet a partnerkeresés izgalmas folyamata. Az alkalmazás egy speciális algoritmust használ, amely figyelembe veszi a keresési beállításaidat, az érdeklődési körödet, és azokat a felhasználókat, akikkel már korábban kapcsolatba léptél vagy akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek. Ez a rendszer olyan embereket mutat be neked, akiknek a profiljai illeszkednek a kritériumaidhoz.

Amikor találsz egy szimpatikus profilú felhasználót, számos interakciós lehetőséged van. Az egyik ilyen lehetőség a "jobbra húzás", amellyel jelezheted a másik félnek, hogy érdeklődsz iránta. Ha a másik fél is jobbra húz téged, akkor kölcsönös érdeklődés mutatkozik, és lehetőséget kaptok a chatre. Ezután kötetlenül cseveghettek, megismerkedhettek egymással, és kideríthetitek, hogy mennyire illetek össze.


Az alkalmazás újabb funkciókkal is bővült az évek során. Például a "Badoo Live" lehetőséggel élő videókat is streamelhetsz, hogy közelebb kerülj más felhasználókhoz és interaktívan kapcsolatba léphess velük. Emellett a Badoo több játékot és kvízt is kínál, hogy szórakoztató módon ismerkedhess meg másokkal.

Fontos megemlíteni, hogy a Badoo, mint más online társkereső platformok is, számos biztonsági és adatvédelmi intézkedést alkalmaz. Minden felhasználói profil és tartalom áttekintésen megy keresztül annak érdekében, hogy megelőzzék a hamis profilok és a zaklatások lehetőségét.


A Badoo társkereső összességében

Ez a platform egy vonzó és felhasználóbarát szoftver, amely lehetőséget kínál az embereknek, hogy új kapcsolatokat építsenek, és megismerjék potenciális romantikus partnereiket. A globális népszerűsége azt mutatja, hogy az emberek nyitottak az online társkeresés lehetőségeire, és készek kihasználni az új technológiák által nyújtott előnyöket a szerelem megtalálásában. Talán egy hátránya van, hogy inkább az idősebb korosztály használja.



Rossz Badoo képekkel sokkal kisebbek az esélyeid


Használhatsz bármilyen appot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi Tinder profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni. Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik nagyobb eséllyel működnek, és a Badoo szeretni fog téged.



Pár társkereső fotó, amiket mi készítettünk:



Ha szeretnél hasonlóan szuper képeket, itt tudsz érdeklődni:


bottom of page