top of page
  • Szerző képeTamás Horváth

Tinder előfizetés: melyik csomag a neked való?

Frissítve: ápr. 22.

Előfizetni vagy nem előfizetni: az itt a kérdés. Hiszen ha már egy ideje (eredménytelenül) használod a Tindert, akkor bizony elkezd viszketni a kezed, hogy előfizess valamelyik csomagra. Eddig minden bizonnyal az összegek tántorítottak vissza, hiszen senki sem szeretne fölöslegesen pénzt kidobni az ablakon.


De nyugalom, mi megtettük helyetted; és a legjobb helyen vagy: megmutatjuk, megéri-e és, ha igen, melyik csomagra.


Viszont mielőtt még bármire is előfizetnénk, nézzük meg, hogy mit kínál nekünk a Tinder ingyenesen.


Tinder előfizetés: melyik éri meg?


Sima, mezei, ingyenes Tinder


Folytatva az előző gondolatmenetet: őszintén szólva, elég keveset. 50 lájkot kapsz naponta: 25-öt először, majd 12 óra elteltével újabb 25 lájkot, amit azért valljuk be őszintén, elég gyorsan el lehet lőni. Az első 25 után csak ülsz, meredten nézel magad elé, és várod, hogy jöjjön az értesítés az újabb 25-ös pakkról. (Mondjuk nem mindig kapsz erről jelzést, szóval ha nagyon várod már az újabb lájkokat, akkor érdemes időzítőt beállítani akár.)


Ami szintén idegesítő (és itt most lehet arra gondolni, hogy csak manipulálni próbál a rendszer), amikor látod, hogy van 35 lájkod, és 1 matched - de természetesen a 35 lájkolódat nem látod. Szóval azért keményen dolgoznak rajta a marketingesek, hogy elővedd a bankkártyádat.


Térjünk is rá az előfizetésekre.


  • a Tinder+,

  • a Tinder Gold,

  • és a Tinder Platinum.


Mennyibe kerül a Tinder előfizetés?

Itt és most annyit érdemes leszögezni, hogy a Tinder előfizetési modellje finoman szólva is érdekes. Elméletben ugyanis életkor, sőt demográfiai adatok alapján is valakinek magasabb, valakinek alacsonyabb az előfizetési díja.


A 29 év alattiak például sok esetben kevesebbet fizethetnek, mint az a felettiek, a 49 évnél idősebbek pedig szintén alacsonyabb árakkal találkozhattak.


Anélkül, hogy túlságosan belemennénk a részletekbe, lejjebb a 2023-as aktuális árakat közöljük, 34 éves, vidéken élő férfi felhasználóként.


Tinder elfőizetés: ismerd meg a Tinder+ -t


Tinder+


A Tinder+ 5590 forintba kerül havi előfizetés esetén, de vannak féléves, illetve éves csomagok is, nagyobb kedvezménnyel.


Cserébe nincsenek hirdetések, és korlátlanul lájkolhatsz. A másik, ugyancsak jó funkció, hogy szabadon választhatod meg az útleveleddel a tartózkodási helyedet.


Ezenkívül korlátlan visszatekerést is kapsz, így ha véletlenül jobbra húztál valakit, akit eredetileg balra akartál, akkor korrigálhatod ezt a kis bakit.


Tinder Gold


A Tinder Gold 9290 forintba kerül havonta, és a fent felsoroltak mellett hetente 5 szuperlájkot is kapsz. (Tinder-szüzeknek mondjuk: a szuperlájk kvázi jelzés arra, hogy érdekel egy lány/fiú, így amikor elküldöd neki ezt a virtuális rózsát, ő értesítést kap a lájkról - és így persze nagyobb eséllyel válaszol.


Ezenkívül kapsz havi 1 kiemelést, ami azt jelenti, hogy ha megnyitják az emberek a Tindert, akkor a te profilodat fogják majd látni elsőként.


Itt pedig elérhető az a várva-várt funkció is, hogy meg tudd tekinteni, ki lájkolta a profilod.


Ezenkívül vannak még "Legjobb javaslatok minden napra", aminek lényege, hogy kiemeli a legideálisabb párt a számodra.


Tinder Platinum


És elérkeztünk végül a Tinder csúcsára, a Tinder Platinumhoz, amely 10.999 forintba kerül havonta.


Itt már matchelés előtt is üzenetet tudsz küldeni, a Tinder pedig kiválogatja neked a legjobb javaslatokat is. Ezen túlmenően elsőbbségi lájkokat küldhetsz, amelyek hamarabb láthatóak, mint a normál lájkok.


A rangsorolt lájkokat is megnézheted, valamint azt, hogy kiket kedveltél az elmúlt 7 napban.


Kinek éri meg a Tinder előfizetés?


Ahogyan feljebb is láthatod, meglehetősen sok jó kis funkciót dugott el a Tinder marketinges-csapata a bankók alá, és az árak azért elég húzósnak hangzanak.


Ha eddig reménytelenül kevés matched van, először is érdemes megnézni azt, hogy mit tudnál felturbózni. Első körben még ne fizess elő.


Vess egy pillantást először a bio-ra.


Jó, ha a bemutatkozás vicces, rövid és tud vele azonosulni a másik felhasználó. Itt összegyűjtöttünk 5 olyan bio-t, amit a csajok tuti jobbra húznának, jól tudsz belőle inspirálódni.



Ha a bio-d úgy ítéled meg, hogy rendben van, akkor lépjünk tovább.


A nem reprezentatív, 1000 főn végzett statisztikák szerint a felhasználók nagyjából 40%-a elköveti a 3 fő bűn valamelyikét (rosszabb esetben mindegyiket), amikor profilképet töltenek fel, vagyis:

  • rossz szögből fotózzák magukat, emiatt előnytelen a kép

  • túltolják a képen a filtereket

  • félmeztelenül pózolnak a tükör előtt, és szelfiznek.


Ezzel kapcsolatban érdemes elolvasnod a 10 Tinder fotó tippünket, amelyeket kifejezetten pasiknak gyűjtöttünk össze. Amennyiben itt már gondok akadnak, gondolkodj el azon, hogy olyan profi társkereső fotósokra bízod a profilképek elkészítését, akik már szemtelenül sok (több mint 1200) kreatív Tinder fotózáson vannak túl, és az ügyfelek is áradoznak róluk.




Nos, ezek a fotósok történetesen mi lennénk, itt lesz néhány kép, amiket mi készítettük:



Ha pedig már minden pipa, voltál nálunk fotózáson és a bio-d is olyan, hogy még a legkomolyabb volt matektanárod is elröhögné magát rajta; még sincs elég matched, akkor érdemes egy hónapra megpróbálni a Tinder Gold előfizetést, ez ugyanis szerintünk ár-érték arányban a legjobb - és majd meglátod, miként alakulnak a számok.


A lényeg tehát:

Először próbáld meg kimaxolni a profilod, ami ebből áll: jó bemutatkozás, jó képek. Ha ezzel se jönnek a matchek, akkor fizess elő bármelyik csomagra.

Egy társkereső app úgyis akkor működik jól, ha maximum pár hónap alatt sikerül becsajoznod vagy bepasiznod, szóval nem az app költségei fog végső anyagi nyomorba dönteni.



Ha kicsit mélyebben érdekelne a Tinder fotózás, akkor itt mesélünk róla:



Ha érdekelnek a társkereső fotózás árak, itt találod árainkat, csomagjainkat:


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page