top of page
  • Szerző képeTamás Horváth

10 Bumble tipp, hogy több matched legyen

Frissítve: ápr. 19.

Bumble-on talán a legszomorúbb dolog, amit láthatsz, hogy sem az üzinél, sem a szívnél nincs semmilyen értesítés. Ha ilyenkor téged is elkap a magány érzése, ne csüggedj, hiszen könnyen lehet, hogy csak nem vagy pariban az algoritmussal. 


Ugyanis ahogyan a Tinder, úgy a Bumble esetében is van egy nagyon is alaposan kimunkált algoritmus, amit ha kiismersz, könnyen "meghackelheted" a rendszert


A Tinder algoritmus hackről már írtunk bővebben, ezt a linkre kattintva olvashatod el. 



Ha pedig szeretnéd kiismerni magadat a Bumble rendszerében is, akkor itt az ideje, hogy belevesd magadat ebben a mély, digitális kódokkal teli nyúlüregbe. 


1. Swipe-olj csúcsidőben

A Tinder és a Bumble nem egy Insta vagy TikTok, amit az emberek állandóan orrba-szájba pörgetnek. Nagyon sok a hétvégi "mazsola", akik csak péntek-szombat esténként nyomkodják unalmukban a randi appokat. 


Használd tehát te is csúcsidőben, így nagyobb a sansz arra, hogy matchelsz valakivel. 



Bumble használata


2. Legyél válogatós

Az egyik fontos dolog, amire figyelned kell, a swipe és a matchek aránya. Magyarul, ne swipe-olj mindenkit jobbra gondolkodás nélkül, legyél válogatós, és azt húzd jobbra, aki tényleg megdobogtatja a szíved. Ezzel ugyanis javulhat az arány, ami miatt az algoritmus is jobban szeretni fog téged. 


3. Hitelesítsd a profilodat

Rengeteg a catfishing (ha nem tudod, mit jelent, olvasd el randi app szótárunkat, megéri), és a bot a társkereső felületeken. Épp ezért ne legyél lusta, szánd rá azt az alig 2 percet és hitelesítsd a profilodat. Hidd el, hogy nagyon is sokat számít az a kék pipa. 



4. Tegyél fel egy kérdést a profilodon

A Bumble-ben ugye az a különleges, hogy a nőknek kell először a férfiakra írni. De nehogy azt higgye bárki is, hogy nekik sokkal könnyebb dolguk van, mint a férfiaknak. 


Ugyanúgy vakargatják a fejüket, hogy mit írjanak, hogyan kezdeményezzenek... ráadásul még szorítja őket az idő is, hiszen 24 óra áll rendelkezésre a match-től kezdve ahhoz, hogy megtegye az első lépést. 


Meg lehet könnyíteni a dolgot, ha felteszel egy nyitó kérdést a profilodon


Itt megadhatsz többféle, előre generált opciót is angolul, például: 


  • Hogyan néz ki a tökéletes hétvégéd? 

  • Milyen a tökéletes első randi? 

  • Mi a kedvenc karaoke számod? 


De ha érzel magadban elég kreativitást, írhatsz te is egyet. Például: mi volt a jeled az oviban? Vagy betehetsz egy egyszerűnek tűnő, de mégsem egyszerű matek feladatot, ami sok vitát generál Face komment szekciókban is... 


Például: 


8/2(2+2)=? Szerinted ez mennyi? 


Így már mindjárt érdekes a kezdés, nem igaz? 


5. Használj Bumble profil kérdéseket

A Bumble profil kérdések (Profile Prompts) segítségével megmutathatod a vicces oldaladat, hiszen olyan kérdésekre kell választ adnod, mint például: 


  • Mi a terved egy zombiapokalipszis esetén? 

  • Mi a leghaszontalanabb képességed? satöbbi. 



Hogyan használd a Bumble Spotlightot?


6. Használd a Spotlightot

A Spotlight a Premium (napi 1590 forint), vagy Boost (heti 1990 forint) előfizetéssel érhető el. A lényege, hogy nagyjából 8-10x láthatóbbá tesz téged fél órán keresztül, így nagyobb valószínűséggel húz téged jobbra az, akinek egyébként szimpatikus lennél, de eddig valahogy kiestél a látóköréből. 


Ebből heti 1-et kapsz mindkét verzió esetében, szóval érdemes okosan használni, például a már feljebb is említett csúcsidőszakokban. 


7. Terjeszd ki a matchet

Már ingyenes fiókkal is lehetőséged van arra, hogy a matchet meghosszabbítsd. Ez azt jelenti, hogy ha valaki nagyon tetszik, és matcheltek, de nem ír rád (mert mondjuk elfoglalt), akkor a 24 órás időkorlátot megduplázhatod további 24 órával. Ingyenes fiókkal napi 1 kiterjesztést (Extendet) kapsz, viszont a Premium és a Boost előfizetéssel korlátlan lehetőséged van. 


8. Kösd össze más platformokkal

A profilodat lehetőséged van összekötni a Spotify- és az Insta-fiókoddal. És hogy ez miért jó? Mert így a potenciális matched infót kap a zenei ízlésedről (máris van miről beszélgetni, ugye), az Insta-fiókoddal pedig további képeket adhatsz hozzá a profilodhoz. 


9. Használj SuperSwipe-ot

A Boost és a Premium fiókkal heti 5 SuperSwipe-ot kapsz. Ez azért jó, mert ha van valaki, aki nagyon bejön, és küldesz neki egy ilyen Swipe-ot, ő értesítést kap erről, így sokkal nagyobb az esélye annak, hogy a crushod jobbra húz. 



Miért ne használj szelfit?


10. Hanyagold a szelfit, kérj meg valakit (akár egy fotóst), hogy fotózzon le

A szelfi annyira izgalmas, mint az adóbevallásodat olvasni egy kiadós vasárnapi ebéd után.


Persze-persze, tudjuk hogy senki sem képes jobb képet lőni rólad, mint te magad. De bármennyire is görcsösen rándul a kezed, hogy szelfit készíts, próbálj meg ellenállni a kísértésnek. Ne hallgass a jobb válladon ülő, ártatlan kis angyalkára, aki az egyszerűbb út felé terelget. (Mert mindenki más is ezt teszi.) 


Hallgass inkább a kis ördögre, aki azt mondja, hogy csavard el az emberek fejét, és válaszd magadnak a portréfotósokat. 


Olivér engedett a kísértésnek és nem, hogy nem bánta meg, de annyira belelkesült, hogy…



Sőt, voltak még páran, akik erre a kisördögre hallgattak. Nézd meg, micsoda Bumble képeket készítünk:




További infókat a Bumble fotózásról itt találsz:





bottom of page