top of page
  • Szerző képeAttila

Elittárs: mit tud az igényes társkereső?

Frissítve: febr. 20.

Az Elittárs mögött a berlini székhelyű Spark Networks Services GmbH áll, ami 2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését.


Az Elittárs regisztráció és az első benyomás

Az Elittárs-ra való bejelentkezés után első pillantásra látható, hogy a platformra kizárólag igényes és magas színvonalú felhasználók regisztrálnak. Itt nem találunk hamis profilképeket vagy üres profilokat, amelyek csak az időnket pazarolnák. Az oldal alaposan ellenőrzi a regisztrációt, hogy csak a valódi és elkötelezett felhasználók léphessenek be a közösségbe.


A működési elv

Az Elittárs egyedülálló előnye az algoritmus, amely az összehasonlító személyiségvizsgálatokra épül. Regisztráció után egy 200 kérdéses személyiség tesztet kell kitöltenünk. A kitöltött kérdőívek alapján az algoritmus figyelembe veszi az érdeklődési köröket, értékrendet, és a személyiségtípust is. Ennek köszönhetően a rendszer valóban összehozza azokat, akik egymással kompatibilisek. Nincs több idegesítően rossz találat, vagy időpazarlás a nem hozzád illő partnerekkel.


Az Elittárs használata

Az oldal intuitív és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. A regisztráció során a felhasználók kitölthetik részletes profiljukat, bemutatkozó szöveget írhatnak, és feltölthetik a legkedvesebb fotóikat is. Emellett az Elittárs rendelkezik chat funkcióval, amely lehetővé teszi a könnyed kommunikációt a potenciális partnerekkel.


Árak

Az Elittárs előfizetési díja futamidőtől függ, a hosszabb időtartamú tagság esetén kedvezőbb az ár. A a tagsági díjat az előfizetéskor vonják le 12 vagy 6 hónapra az utolsó két opciónál.

  • 1 hónapos elköteleződés (Prémium Light tagság) ára: 3.190Ft, viszont ennél csak az üzenetváltások és a letölthető személyiségteszt lesz elérhető.

  • A 6 hónapra kifizetett Prémium Comfort tagság ára: 13.140Ft (2.190Ft/hó)

  • A 12 hónapra előfizetett Prémium tagság ára: 15.480Ft (1.290Ft/hó)



Hátrányok

Az Elittárs társkereső oldalnak azonban van néhány hátránya is. A minőségi szűrés és a speciális algoritmus magasabb árat jelent, mint a többi átlagos társkereső oldal. Az Elittárs tehát azoknak ajánlott, akik hajlandóak befektetni a minőségbe és a hatékonyságba. Emellett, mivel a felhasználók számát szigorúan ellenőrzik, a kisebb felhasználói bázis korlátozottabb választékot eredményezhet, különösen speciális érdeklődési körök esetén.


További hátrány, hogy az Elittárs felhasználóbázisa jellemzően 30 fölötti, de inkább 40-hez közelít az átlagéletkor. Ha te az idősebb korosztályhoz tartozol(45 fölött vagy), akkor számodra ez egy jó felület lehet, de ha fiatalabbakra célzol, akkor érdemes átmenned a Tinder-re vagy a Bumble-re.

Összességében az Elittárs társkereső oldal egy minőségi és hatékony platform, amely lehetőséget kínál a valódi kapcsolatokra. Ha nem zavar hogy nincsenek fiatalok, akkor az Elittárs tökéletes választás lehet számodra.


Egyik társkereső sem működik, rossz képekkel


Használhatsz bármilyen platformot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi társkereső profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni.


Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik a társkeresőkön működni fognak, és a Randivonal algoritmusa szeretni fog téged.



Nem a levegőbe beszélünk, csúcskategóriás képeket készítünk:



Amennyiben érdekel ez a szolgáltatás:


bottom of page