top of page
  • Szerző képeAttila

Love.hu: jó még valamire az egyik legrégebbi társkereső?

Frissítve: 2023. dec. 18.

A Love.hu egy 2000-ben alapított fizetős társkereső platform, amit a Londoni székhelyű Epicenter Market Limited működtet. Az oldal lehetővé teszi, hogy a felhasználók napi három levelet ingyenesen küldhessenek, azonban további különleges funkciókhoz előfizetéses VIP tagságot kell váltani.

Ennek révén a felhasználók számos előnyhöz juthatnak, mint például nagy méretű képek megtekintése, saját napló írása, a látogatóik megtekintése, korlátlan mennyiségű levél küldése, kiemelések az oldalon, valamint az új tagok megjelenítése.


Love.hu előnyök:

  1. Széles felhasználói bázis: A Love.hu egy népszerű és jól ismert társkereső oldal Magyarországon, ami azt jelenti, hogy egy hatalmas felhasználói bázisból válogathatunk. Ez lehetővé teszi, hogy különböző személyek közül válasszuk ki azokat, akikkel közös érdeklődési körrel és értékekkel rendelkezünk.

  2. Részletes profilok: Az oldal lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók részletes profilinformációkat adjanak meg magukról. Ez segít abban, hogy jobban megismerjük a másik embert még a kapcsolat felvétel előtt, és így hatékonyabban döntsünk a potenciális partnereinkről.

  3. Keresési szűrők: A Love.hu különböző keresési szűrőket és funkciókat kínál, amelyek segítenek szűkíteni a keresési eredményeket, hogy csak azokat a személyeket lássuk, akik megfelelnek a kívánt kritériumoknak. Ez időt és energiát takaríthat meg, miközben növeli az esélyeinket az ideális partner megtalálásában.

  4. Üzenetküldési funkció: A platform lehetővé teszi az üzenetküldést, így könnyedén és kényelmesen kommunikálhatunk más felhasználókkal. Ez segít az ismerkedés folyamatának megkezdésében és mélyítésében.

Love.hu hátrányok:

  1. Csaló profilok: Mint minden online társkereső oldal esetében, a Love.hu-n is fennáll a veszélye annak, hogy néhány felhasználó hamis információkat ad meg a profiljában. Ezért fontos, hogy legyünk óvatosak és alaposan vizsgáljuk meg azokat a személyeket, akikkel kapcsolatba lépünk.

  2. Fizetős szolgáltatások: Az oldal számos hasznos funkciója ingyenes, de a legtöbb előnyért fizetni kell. Ez lehet egy kisebb hátrány azok számára, akik nem kívánnak pénzt költeni az online társkeresésre.

  3. Túlzott válogatás: A széles felhasználói bázis és a keresési szűrők néha túlzott válogatáshoz vezethetnek. Ennek eredményeként az emberek hajlamosak lehetnek túl gyorsan elutasítani olyan embereket, akik valójában jól illenek hozzájuk.

  4. Elavult felület: A Love.hu egy veterán oldal, ami fölött már talán kicsit eljárt az idő. A modern társkeresőkkel nem tudja felvenni a versenyt, a felülete idejétmúlt, látszik, hogy rég nem nyúltak már hozzá.

További hátrány, hogy a Love.hu felhasználóbázisa jellemzően 30 fölötti, de inkább 40-hez közelít az átlagéletkor. Ha te az idősebb korosztályhoz tartozol (45 fölött vagy), akkor számodra ez egy jó felület lehet, de ha fiatalabbakra célzol, akkor érdemes átmenned a Tinder-re vagy a Bumble-re.

Összességében a Love.hu nem egy rossz platform, ha nem zavar hogy nincsenek fiatalok, akkor jó választás lehet számodra.Egyik társkereső sem működik, rossz képekkel

Használhatsz bármilyen társkereső platformot, ha rosszak a képeid, nem lesz sikered.

Ezt egy Cambridge-ben készült kutatás mutatta ki, amiben 200.000 női, és 300.000 férfi társkereső profilt vizsgáltak meg. A közölt esettanulmány alapján 80%-al csökken az esélyed, ha nem társkeresőre optimalizált képeket használsz.

A társkeresőkön tehát a kép dönt, ezért ha még nincsenek jó képeid, érdemes először ezt rendbe tenni.


Ezért van a társkereső fotózás szolgáltatásunk, amiben olyan képeket csinálunk rólad, amik a társkeresőkön működni fognak, és a Randivonal algoritmusa szeretni fog téged.Nem a levegőbe beszélünk, csúcskategóriás Tinder képeket készítünk:


Ha érdekel a szolgáltatásunk:
bottom of page